Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Grundıg
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bi kaç konu açmıştım bununla ilgili ama babam benim istediğim leptop u alamayabilir.
Bütçemiz kısıtlı ondan dolayı ama ben genede istediğim bilgisayarı aldırmaya calışcam.

Şimdi grundıg bilgisayarlar hem arçelik ve beko yetkili satıcılarında bulundugundan hemde fiyat bakımından uygun olacagından dolayı babam grundıg marka bilgisayar almak istiyor daha önce bir tane almıştık sağlam bir kasaya sahip klavye hariç onun içinde kablosuz klavye kullanacagımdan dolayı önemi yok.

Ben biraz baktım grundıg bilgisayarlara işime yarayabilecek varmı içlerinde diye 1 tane buldum (burası) tasarımıda hoşuma gitti özellikleride idare eder.
İstediğim bilgisayar msı ge60 0nd modeli o kat me kat daha iyi ama malum bütçemiz.

Bu bilgisayar hakkında sizinde görüşlerinizi almak istedim sizler ne dersiniz ??
Ekran kartı çöp.Uzak dur derim
1500 Tl mi bu ne kadar bunu alacağına Ps3 al derim.
o zaman msı aldırmaya calışcam hala Big Grin
inş alırız onda gtx660m ekran kartı var 2 GB internette araştırma yaptım kararsız kalmıştım size danışayım dedim gt ekran kartı serisi kötüdür oyun performansı beklemeyin asıl gtx serisinden bekleyin onlar iyi seridir diyordu.
Neyse saolun yardımlarınız icin
lenovo al Ben Lenovo Kullanıyorum Hiç şikayetim yok
Ya galiba grundıg aldırcam msı aldırana kadar cok zaman gececek ve ben o zaman a kadar warrock oynayamıcam Ss.gif
Referans Adresler