Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Toplama pcm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhabalar,

Boğaç'ın sonsuz desteği ile bir kasa topladım.cooler master kasa,amd işlemci,sapphire hd7870 ekran kartı,asus anakart cooler master hyper 212x cpu cooler,birde asus DVD.1tb harddisk,kingston ssd.GSkill 8 gb ram.

İlk toplama için.Bir şey bilmiyorum.Pc açınca boot bilmemne press a KEY diyor.Windows kuracağım sanırım.

Vatan montaj yaptı.Ama ekran kartının falan içinde cd var.Windows kurduktan sonra Cd'leri kurmama gerek varmı ?

Asıl sorum pcmin tam kapasite çalışması için ne yapmam gerektiği.Şu anki halinden pc tam kapasite çalışana kadar hangi yolları takip etmem gerekiyor ?
Vatan'dan Windows kurulu olmadan gelmiş ondan dolayı "reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key" diye bir yazı çıkmıştır.

İşletim sistemini kurduktan sonra parçalar ile gelen cd'leri kurma çünkü onlar güncel sürümler olmuyor. Zaten Windows otomatik olarak ses,yazıcı,usb cihazlar vb. birçok parçanın sürücüsünü otomatik bulacaktır. Sen sadece AMD'nin sitesinden ekran kartının güncel sürücüsünü yüklersin olur biter. Sonra da iş kullanacağın programları indirmeye ve kurmaya bakar.
Sapphire AMDnin mi ?
(09-08-2013 12:24 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Sapphire AMDnin mi ?

Sapphire AMD'nin diye bir şey yok. Sapphire, Evga, Asus, MSI, Gigabyte gibi firmalar Nvidia ve AMD'nin çıkartmış olduğu referans tasarım ekran kartlarını alıp kendi tasarımları ile son kullanıcıya sunuyorlar. Genelde bu markaların çıkarttığı ekran kartları referans tasarımlara göre daha sessiz, soğutma sistemi daha iyi ve biraz daha performanslı oluyor. Tabii bu markaların kimisi tek marka için ekran kartı çıkartırken (örneğin Sapphire sadece AMD için çıkartıyor), bazı markalar da iki firma için de çıkartıyor (örneğin Asus hem AMD için hem de Nvidia için).

Günümüzde HDxxxx diye olan modeller AMD'nin, GTX xxx diye giden modeller Nvidia'nın. Aldığın ekran kartı özünde AMD bir karttır sadece Sapphire biraz modifiye etmiştir. Bu durumda haliyle AMD'nin sitesini girip oradan sürücünü indirmen lazım.
Referans Adresler