Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan bakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaslar 19 yasindayim ismim Eren. Uzun zamandir elimi etegimi cekmistim Warrock'tan. Artik üniversite sınavını da atlatınca geri başlayayım dedim. Tam olarak hatırlamıyorum ama 30-35 lvl civarlarında bir kaç karakterim vardı. k1romaus - ncamaus - sc0field birakmadan once kd 1.6 1.7 civarlarindaydi. Naranga, Justice, Nicomedia clanlarinda bulundum. 4 sene sonra baslayinca tabi kotu oynuyorum biraz zamanla duzelir diye dusunuyorum. Daha 4 lvlım kd 0.70 falan. Charın ismi chapulist. Oyle guzel sohbet muhabbet yapabilecegimiz bir clan arıyorum. Zamanla da kendimi geliştirir, eski hallerime donerim diye umuyorum. Tekrardan merhabalar, hosgeldim Smile
hoşgeldin aramıza pek fazla kalmazsın sende herkes gibi bu oyunda bir cok kişi hack ve lag dan şikayetci muhtemelen sende şikayet ediceksin Big Grin
bir iki tane hacker gördüm ama eskisi kadar yok gibi geldi. Demek hala var?
ayıp ettin warrock hacker ları olmadan ne olur Big Grin Big Grin

Edit: (bi kurtulamadık gitti.)
Koskoca sirket buna nasil cozum bulamiyo anlamiyorum Sad
IP ban atmıyolar sadece hesap kapıyolar adamlar tekrar hesap açıyo gene hack kullanıyor yapacak bi şey yok Ss.gif

IP ban meselesini pek fazla ayrıntılı bilmeyebilirim lütfen hemen eleştiri yapmayın
Sakiz dağitir gibi ban yediriyolar aslinda iyi bisey
Nickler tanıdık geldi boş ver oynama. Eski oyuncular-clanlar ve ops sistemiydi bana bu oyunu oynatan ama şu an 0/3. Mevcut clanların seni de sarmayacağını düşünüyorum
(09-08-2013 01:15 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Nickler tanıdık geldi boş ver oynama. Eski oyuncular-clanlar ve ops sistemiydi bana bu oyunu oynatan ama şu an 0/3. Mevcut clanların seni de sarmayacağını düşünüyorum

Hadi ya demek hicbir sey kalmadi. 1 hafta olur olmaz bi takilayim bir goreyim oyun ne halt olmus Smile
Referans Adresler