Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: modem ethernet isigi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Pc açiliyor normal warrok oyununa girerken tam game starta basiyorum modemin ethernet lambasi gidip geliyor resmen taramali tufek gibi sonra oyle olunca warrock asiri derecede kasiyor acaba sorun ethernet isiginin yanip sonmesinden mi kaynakli? SmileSmileSmile
Ethernet ısıgının yanıp sonmesı baglantının oldugunu gösterir.Pek zannetmiyorum "ethernet isiginin yanip sonmesinden mi kaynakli" olacağını. Ancak kabloları bi kontrol et çıkmış veya tam takılmamış olabilir. Eğer yine aynı sorunun devam ediyorsa bağlı olduğun adsl firmasını aramanı öneririm.
Neden kasiyor anlamadim her yolu denedim olmuyor yardim ederseniz sevinirim SadSadSad
warrok warrok warrok warrok warrok Sad
??? SadSadSad ???
??? SadSadSad ???
warrok warrok warrok Ss.gif Ss.gif
etheret isigi Ss.gif

sen bi ethernet kablonu değiştir gene olmadı modemi at yenisini al Big Grin
Sorun ondan mi? Sad Smile
ethernet kablonu değiştir olmazsa belki bi ihtimal telefon hattında vardır sorun yada internet hattında hepsini denedin gene olmazsa modemi at yenisini al Big Grin
Ethernet kablosunun yanıp sönmesi bilgisayardaki veri alışverişinin normal olduğunu gösterir. Ekran kartının güncel driverlarını yükleyebilirsin. Oyun açıldıktan sonra bi 30 sn bir şeylere basma bakalım toparlasın kendini sorun tekrar ediyorsa ekran kartı driverını silip tekrar yüklemeni öneririm
ethernet zaten yanıp söner sorun bilgisayarındadır
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler