09-06-2013, 03:13 PM
09-06-2013, 03:51 PM
Telefon karşılaştırma siteleri mevcut.
Bana kalırsa çözünürlük ve dış tasarım açısından iphone 4 daha önde. Fakat işlemci, çekirdek vb. yönünden S3 daha iyi. Arttırılabilir özellikleri de mevcut. Bu sebeple S3 tercihim.
Bana kalırsa çözünürlük ve dış tasarım açısından iphone 4 daha önde. Fakat işlemci, çekirdek vb. yönünden S3 daha iyi. Arttırılabilir özellikleri de mevcut. Bu sebeple S3 tercihim.
09-07-2013, 01:17 AM
(09-06-2013 03:51 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Telefon karşılaştırma siteleri mevcut.
Kardeşim dediklerin doğru işlemci ve çekirdek yönünden s3 mini her türlü önde ama işletim sisteminin kullanışı daha önemli.Şöyle örnek vereyim ;
Galaxy Wonder
1.4 Ghz
512 Mb RAM
Tek çekirdek
Iphone 3 GS
600 Mhz
256 Mb RAM
Tek çekirdek
Ama Iphone 3GS nin kasmadan açtığı Prens Of Persia oyunu Galaxy Wonder da sıkıntı yaşanıyor.Daha böyle birçok oyun var.Burda demek istediğim herşey donanım değildir.Işletim sistemi çok önemli.Burada da IOS çok önde.Az donanımla çok iş yapıyor.Malzeme kalitesinde de Iphone önde.Market bakımından da Iphone önde.Fakat dediğin gibi genişletilebilir hafıza yönünden s3 mini daha iyi.Ekran boyutunda da s3 mini önde.
09-07-2013, 02:09 AM
İos her zaman iyidir.
09-07-2013, 03:37 PM
Galaxy Wonder aldım almayın derim çok kasıyor bazen klavyesi gelmiyor ekrana filan sıkıntılı ya resmen
09-07-2013, 03:49 PM
galaxy ace aldım felaket bir telefon
oyunlarda cok az problem yasıyorum çünkü desteklemiyor s3 gibi büyük telefonlar için yapılmış oyunları onun dışında kasma problemi yok cok cok az kasıyor oda bazen ve telefona aşırı yüklenince.
oyunlarda cok az problem yasıyorum çünkü desteklemiyor s3 gibi büyük telefonlar için yapılmış oyunları onun dışında kasma problemi yok cok cok az kasıyor oda bazen ve telefona aşırı yüklenince.
09-08-2013, 01:10 PM
S4 desen belki de s3 mini diyorsun ios hicbir zaman oyle kasmaz abi yani cok nadir s3 mini android zaten s4 te bile zaman zaman kasiyor dusun iphone 3gs bile olsa ios diyorum ben