Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uygun Otomobil Tavsiyeleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Peder araba almaya niyetlendi. Yalnız biliyorsunuz ki benzin aldı başını gidiyor. Zaten lpg düşünüyor ya neyse. Bir süredir araştırıyoruz. Palio'ya taktı kafayı. Bende bilmem nedendir ama ayar oldum o arabaya. Minnacık araba Tongue 2. el tercihimiz şuan ama fiyatı geçmezse, şartlara uyarsa fark etmez. Maksimum 20.000 TL olursa iyi olur. Çok yakmasın, parça sıkıntısı fala olmasın. Şekli şemali, iç tasarımı da göze hoş gelen bir şey olursa tamamdır.

Ha unutmadan şahin, doğan falan istemem ona göre ARTİST
Opel Corsa tavsiye ederim benimde dedem satın aldı o arabadan hatcback araba ama mükemmel biz fethiyeden sivas a 140 TL ye gittik mazotla lpg deil dizel araba hiç yakmıyor iç ve dış tasarımı güzel hele hele ön den bitiyorum arabaya Big Grin
fiyatıda 18.500 TL
Git sen şahin al Big Grin ama düzgün bişey istiyosan Ford eski kasa fiestalar önerim fiyatıda uygun dış tasarımıda gayet iyi opel veya diğer markalara göre rahatlık 1 numara.
opel mi ford mu diye bir yarışa girersek opel alır neden dersen ford dan daha kaliteli ve güvenli bir araba ford teneke opelde sana göre rahatlık olmayabilir ama güzenlik olarak herkez tarafından ford a göre benimsenmiştir sana kalmış nasıl bir araba aldıracağın opel bana göre gayet rahat yakıt ı nerdeyse hiç yakmıyor dersin küçük araba ama çok deil Big Grin

[Resim: search?q=opel+corsa+2004&tbm=isc...B300%3B243]
[Resim: ?car=118932]
ford ve opel su gibi yakar. adam yakmasın diyor siz ford diyorsunuz. heriflerin dizeli bile diğer firmaların benzinlisi kadar yakıyor. Az yakan araç fransız aracıdır. Citröen C3 1,4HDi 90hp öneririm. O fiyata çok iyi arabadır. 190 falan basıyor ağırlık yokken performansı iyi. Konforuda fiyatına göre iyi. Yakıtıda muadillerine göre çok az yakar. Ama günümüzde en az yakan araçlar 50.000 lira civarındadır buda unutulmasın.
Fiat Albea 1.3 Multijet Dizel tam size uygun araçtır çok az yakar parçası da ucuzdur eğer beğenmezseniz Renault 1.5 Dci dizellere yönelmenizi öneririm onlar da tam bir memur aracıdır az yakarlar.

- Opel'e falan bulaşma az yakıyor falan diye yakıtını bilmiyorum ama Opel Corsa sürdüm dizel modelini kasisli köy yolunda bazı arkadaşlar sinirlenecek fakat saman gibiydi pat küt ede ede gitmiştim.
1.3 motor albea al derim az yakıyor güzel kullanışlı aile arabası ^^
Renault clio semboll lerin 2.nci ellerine bakın.Az yakar kullanışlı bi araba.Yada 2.nci el wolkswagen Polo lara bakmanızı öneririm.
Citröen C3 ve Fiat Albea aklıma yattı. Teşekkürler tavsiyeleri dikkate aldım.
az yaksın diyorsan 2006 2007 fiat albea al
18 19 a cok guzel bora bulursun
Ama alacagın arac dızel olsun

Opel citroen pejo dan uzak dur onlar sıkıntılı arıza cıkarır bak 1.3 2008 albealara bak albe iyi az yakar 1.3 dur
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler