Suan lwl 5 charimda red pachake,gold pachake, heavy trooper pachake,rainbow pachake var kd 1,15 iyi oynarim 8 seneden beri charim lwl neden dusuk diyorsaniz 2tane chari sattim ikiside 80+ lwldi ikisinide sattim clan ariyorum resimli olsun bekliyorum...
pachake.
Benim karakterimin de cheesecake'i var.
packagenden bizene kardeşim. ayrıca 80+ olsaydı önceki charın buraya konu açmazdın.
Kardesim ben burda yalan mi soyliyorum 5sene once sattim ve sattigim kisi chara 95 lwlde ban yedi

burada gosteris yapmiyorum arkadaslar clan alimlarda silahlara bakiyolar cwlerde onun icin yazdim silahlari kusura bakmayin sadece clan ariyorum...

bızım klana geldın çar aldım dedın çalıntı cıktı dedın hacıyatmaz55 ı sonra cıktın
Abi gercekten calintiydi dogru ama clana alirmisin??
(09-02-2013 08:40 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]Kardesim ben burda yalan mi soyliyorum 5sene once sattim ve sattigim kisi chara 95 lwlde ban yedi
burada gosteris yapmiyorum arkadaslar clan alimlarda silahlara bakiyolar cwlerde onun icin yazdim silahlari kusura bakmayin sadece clan ariyorum... 
Bu oyunda 95 level'a erişebilen 1 kişi var sadece, o da oynuyor şu an, ufak at civcivler yesin pachake paçeyk paçeyk çeyk çeyk peçeykeykeyk
Kardesim biz 6-7 sene onceden bahsediyoruz yani gamerfirstten anlamiyonmu

(09-02-2013 09:57 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]Kardesim biz 6-7 sene onceden bahsediyoruz yani gamerfirstten anlamiyonmu 
Ben de 6-7 senedir varım bu civarlarda, bu oyunda 95e erişen tek oyuncu xxhawkeyexx. O da şu an hala oyunda ve ban yemedi, onun dışında 90da ban yiyen var, hadi o adamın hesabı gerçek en azından, o adam olduğunu iddaa et, gerçeklik payı olsun, 95 diye atmana ne gerek var kardeşim ya? "Bu adam 5 yıl önce 95 level değilmiş" diyip clana mı almayacaklar? Neyden utandın bu kadar?
hawyakeden öcelerı de wardı ama fazla yüksekde durmadılar benim gördugum saten bı kacı powerlwl den ban yedı 2008 demı neydı galıba wardı oyle bı kac kısı