Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack Yapan oyuncu buyrun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
oyuna cok sık gırmesemde Zaman buldukça girmeye ve eğlenmeye çalısıyorum. suanki koyucam ss deki başröl oyuncusu hackı tanımayan yoktur. ama adam hack acmış buyrun bakın.

[Resim: screenshot015w.jpg]

[Resim: screenshot016l.jpg]
Bu arada Benım arkadasım bu konuyu adamı mıllete göstermek ve tanıtmak için benim gibi bir Wrhitte konu acıyor herkes tanısın bu hackı diye ve konu anında kapatılıyor. bunu kapatan kişide sanırsam. bu hack yapanın arkadaşıdır . bunu kapatan kişide burak kandöker diye bir arkadaş ayrımcalık yaptığı için cok ayıp etmiş...

TaTy

WattockTR yi diğer forumlardan ayıran en temel özellikte budur. Gereken neyse yapılır,bağımsız,tarafsızdır.
(03-13-2010 04:59 PM)blazex Yazılan: [ -> ]WattockTR yi diğer forumlardan ayıran en temel özellikte budur. Gereken neyse yapılır,bağımsız,tarafsızdır.

wattock Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(03-13-2010 05:06 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-13-2010 04:59 PM)blazex Yazılan: [ -> ]WattockTR yi diğer forumlardan ayıran en temel özellikte budur. Gereken neyse yapılır,bağımsız,tarafsızdır.

arkadaş yalnış yazmış die gülüyosun sen hiç hayatında yanlış yazmazmısın veya yanlış iş yapmazmısınm045.gif
İşte abi suraya 2 satır guzel kalemden yorumlar yazılacak yere hala işin esprisindeler neyse gül kardeşim gül
Ncadamı bu adam ?
Bu tarz oyunculara acıyorum, amaçları ne...
(03-13-2010 05:06 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]

Big Grin D: D:
Referans Adresler