Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Humble Bundle Weekly Sale
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Humble Bundle'a forumda ilgi yoğun olmuştu, takip edemeyen varsa ben bilgilendireyim.
bundle'lar dışında bir de haftalık özel bundle'lar oluyor, süreleri mantıken 1 hafta olan, daha kısa süren, şu anki haftalık bundle Paradox Interactive'den şu oyunları içeriyor:

>War of the Roses
>Warlock
>Dungeonland
>Leviathan: Warships
>The Showdown Effect
>Europa Universalis 3 Complete

Ayrıntılı bilgi ve satın alım için Buraya tıklayın.

Edit : Ortalama fiyatın üstünde verirseniz Magicka ve Crusader Kings II'ye de sahip olabiliyorsunuz (Ben magicka olmasından dolayı bunu yapmadım, yapan olur ve magicka oynamak isterse steam ID : NH4MnO4)
Ayrıca Bonus olarak $125 veya üstü bir ödemeyle Yine Paradox Interactive'den 48 oyun + 20 soundtrack'e de sahip olabiliyoruz
Her hafta veya belirlenen süre sonunda sürekli yeni oyunlar sanırım. Bu sitenin bir süresi falan var mı ?
(08-30-2013 07:57 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Her hafta veya belirlenen süre sonunda sürekli yeni oyunlar sanırım. Bu sitenin bir süresi falan var mı ?

Sadece oyun değil, belirli bir süresi var. Normal bundle'lar 15 gün falan kalıyor, haftalık olan da adı üstünde haftada bir değişiyor, bazen haftalık olmuyor gerçi. Yani bir haftalık bundle bittiğinde 100% yenisi başlamıyor.
Siteye baktımda sürekli aynı kurumlara gitmiyor paralar. Bu site bayağı hoşuma gitti.
warlock hoşuma giden oyunda yanında starwarsla king arthur olsa 3in1 olcakmış Smile
Referans Adresler