Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kasma problemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba beyler
ben 4s kullanıyorum bir problemim var sorayım dedim
bildirim geldiği zaman telefon donuyor bildiğin android oluyor Smile yapmaması gerek normalde bunu sorun nedendir ne yapmam lazım turkcell e mi götüreyim yoksa
Telefonun hafızasının kaçta kaçı dolu.Bu çok önemli.Fakat IOS ta gene kasma yapacağını sanmam.Format atmanı öneririm.
Telefonun hafizasi yaridan azdi yuzde olarak en son ve format atali 3 hafta olmustur yani
Appstore'dan ücretsiz battery doctor uygulamasını indir.Oradan boştaki ram
miktarına bak.Orada ram
temizle tarzı bi tuş olması gerek ona bastığında 150 mb falan silebiliyor.Ondan sonra kasma düzelir.Ama sürekli o işlemi yapman gerekiyor.Fakat uğraşmak istemiyorsan restore etmeni öneririm.
senin 4s in kasıyor hemde ıos la benim galaxy ace s5830 um kasmıyor hemde android le yani bence android küçümsenmemeli Big Grin
üstelik o dediğin programı felan indirmeye gerek yok telefon kendisi siliyor rami Big Grin
(08-30-2013 12:55 AM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]senin 4s in kasıyor hemde ıos la benim galaxy ace s5830 um kasmıyor hemde android le yani bence android küçümsenmemeli Big Grin
üstelik o dediğin programı felan indirmeye gerek yok telefon kendisi siliyor rami Big Grin

Ram temizleme programı android cihazlarda kendiliğinden sisteme gömülü olarak geliyor.Fakat IOS ta yok diye biliyorum.
Ayrıca çok saçma bi cümle kullandın.Senin ki neyde kasmıyor onu öğrenmek lazım.Sen bi Subway surfers yükle bakalım.Oyunu açabilecek mi ? Telefonları neyle kıyasladığınız kadar hangi şartlarda kıyasladığınızda çok önemli.
(08-30-2013 12:55 AM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]senin 4s in kasıyor hemde ıos la benim galaxy ace s5830 um kasmıyor hemde android le yani bence android küçümsenmemeli Big Grin

Yıllar önce annemin bir 3310u vardı, yıllarca bir kere kastığını görmedim. En iyi telefon 3310. git 3310 al. Hiç kasmıyor müthiş telefon.
dediğin programı kullanıyorum zaten ama sürekli yapmam gerekiyor öyle arkadaşta da var 4s o hiçbir şey yapmadan rahat rahat kullanıyor
Restore edersen sık sık yapmadan kullanabilirsin

dostum aynı telefon bende var bir mesaj yazayım diyorum ömrümü yiyor Smile
Referans Adresler