Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konu başlığında da belirttiğim gibi Warrock çok kasıyor ne yaptıysam olmadı grafikler en düşüğünde + tüm ekran boyutlarını denedim olmuyor.Ateş ederken müthiş bi kasma oluyo.Yürürken şarjör değiştirirken bişey yok ateş edince kasma başlıyo.Bi yardım edin kd iyice düştü.

Sistem özellikleri:
Windows 7 Ultimate 32-bit
İntel Core 2duo 1.8GHz
2gb ram
796mb ekran kartı
1 ) Masaüstü ekran çözünürlüğünü en düşüğe al.
2 ) Arkada çalışan programları kapat.
3 ) Antivirüs varsa pc yi bi tara.Virüs varsa sil.
4 ) Oyuna girdikten sonra alt + ctrl + delete den görev yöneticisini aç.Sonra İşlemlere tıkla.Sonra altta tüm işlemleri göster gibi bi yazı var ona tıkla.Sonra orda çalışan dosyalardan Warrock u bul.Üstüne sağ tıkla.Görevleri ata de.Ve yine sonra ordan yüksek yada normalin üstünde olan seçeneklerden birini tıkla.
5 ) Birde herkeste işe yapar mı bilmem ama bende yarıyor.Oyuna girdikten sonra herhangi bi oyunda grafikleri en yükseğe al.Grafik kalitesini yüksek yap.1-2 kill öyle oyna.Sonra grafikleri düşük ayarlara al.Kasmadığını göreceksin.Bende işe yarıyor.
Sağolasın da 1 denicem diğerlerinden sonuç alamamıştım daha önce arkada hiç bir şey açık değil görev yöneticisinden kapıyorum.3 ü desem laptopa yeni format attım sadece Wr yi yükledim.4 ü deniyorum ama erişim engellendi diyor onu bi anlamadım.5i de denedim olmadı.Artık tek düşüncem heralde laptop diye kasıyor.İlgin için sağol ama nafile.Rahat bi elde 10 kill alırken şimdi zor 2 tane alıyorum SmileSmile İlgin için tekrar teşekkürler.
(08-29-2013 04:30 PM)bsamet Yazılan: [ -> ]Sağolasın da 1 denicem diğerlerinden sonuç alamamıştım daha önce arkada hiç bir şey açık değil görev yöneticisinden kapıyorum.3 ü desem laptopa yeni format attım sadece Wr yi yükledim.4 ü deniyorum ama erişim engellendi diyor onu bi anlamadım.5i de denedim olmadı.Artık tek düşüncem heralde laptop diye kasıyor.İlgin için sağol ama nafile.Rahat bi elde 10 kill alırken şimdi zor 2 tane alıyorum SmileSmile İlgin için tekrar teşekkürler.

Kardeş alt + ctrl + delete > görev yöneticisini başlat > işlemler dedikten sonra altta tüm kullanıcılara dair işlemler felan diye bi yazı var.Ona tıkladıktan sonra warrock u ata.Rica ederim kardeşim.Önemli değil.
Sağolasın.Önceliği yüksek yapınca biraz topraladı.İdare ediyorum.Teşekkürler.
Rica ederim.
Referans Adresler