Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Çalışmıyor,Açılmıyor :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba Arkadaşlar,
Ben K8v4Pr0Life,
Sizlerden Yardım İstiyorum Sad
Warrock Daha Önce Yapmadığı Bir Hatayı Vermeye Başaladı Sad
Şimdi Adım Adım Anlatıyorum ;

/* Launcher'e Tıklıyorum,
/* Launcher Ekranı Geliyor Gerekli Güncelleştirmeler Bitiyor Başla Diyorum,
/* Daha Sonra Hack Shield Geliyor Yüklemesini Yapıyor ve Ekran Kararıyor Daha Sonra Hiçbirşey Gelmiyor Oyun Kapanıyor,

Aldığım Hata Bu Ve Daha Yeni Olmaya Başladı Bilgisayara IObıt Türü 2 Program Yükledim,
Game Booster,
Bide Bir Program Daha Bilgisayarda ki Hataları Düzenledi Vs.

Araştırma Yaptım Bunların Olabiliceği Yazıyordu Fakat 2 sini de Kaldırmama Rağmen Çalışmadı...
Daha Sonra Forum da ki Konulara Baktım Orada Tekrar Yükle Vs. Diyordu Onlarda Fayda Etmedi Sad
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...

Resim Koyamıyorum Pc Tarama Yapıyor Çok Kasıyor Ugraşamadım Umarım Bir Çözümü Bulunur...

beyfendi
Çok renkli yazmissin ilk basta oyunu hizlandiricak programlarin yasak oldugunu biliyorum ama bu konuda tam emin degilim. Yinede Launcher açikken Check Files yapmayi deneyebilirsin belki bi dosya silinmistir 3. sude imzandaki sayfa scam sayfasidir ordan parani asla çekemeyeceksin ugrasma bosu bosuna Wink
(08-28-2013 09:58 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Çok renkli yazmissin ilk basta oyunu hizlandiricak programlarin yasak oldugunu biliyorum ama bu konuda tam emin degilim. Yinede Launcher açikken Check Files yapmayi deneyebilirsin belki bi dosya silinmistir 3. sude imzandaki sayfa scam sayfasidir ordan parani asla çekemeyeceksin ugrasma bosu bosuna Wink

Çok Renkli Olmak Bizim İşimiz... 1
Kaç Kere Dosyaları Kontrol Ettim Sayısını Unuttum... 2
Neden Paramı Çekemiyorum Anlamadım Ss.gif ... 3
Yorum İçin Teşekkürler Bilen Yok mu Hiç ???
(08-28-2013 10:26 PM)K8v4Pr0Life Yazılan: [ -> ]
(08-28-2013 09:58 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Çok renkli yazmissin ilk basta oyunu hizlandiricak programlarin yasak oldugunu biliyorum ama bu konuda tam emin degilim. Yinede Launcher açikken Check Files yapmayi deneyebilirsin belki bi dosya silinmistir 3. sude imzandaki sayfa scam sayfasidir ordan parani asla çekemeyeceksin ugrasma bosu bosuna Wink

imzandaki site sahte diyor ki ben de öyle biliyorum
(08-28-2013 10:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-28-2013 10:26 PM)K8v4Pr0Life Yazılan: [ -> ]

imzandaki site sahte diyor ki ben de öyle biliyorum

Sad 15 Dolar Olmuştu Neyse Artık Teşekkürler Bilgilendirme İçin...
Siyah ekran geldiğinde herhangi bi yere bastığın zaman ses geliyor mu? Eğer geliyorsa siyah ekran sorun çözümü resimli anlatım isimli konuya bakman yararlı olabilir.
Ses Falan Yok Hatta Bazen Siyah Ekran Gelmiyor ve Hiç bir Tepki Gelmiyor Bilgisayardan,Format Yolları Taşlı Geliyor K8v4Pr0Life Gözleri Yaşlı victory.gif
hocam warrockta ne kadar tarlan arazin varsa sat gel boşver i7 makinada oynarsın ovc den ban yersin c4le tank patlatırsın hack diye banlanırsın adamlar ana avrat küfreder krallardır sen düzgün konuş dersin küfürden ban yersin cash parayla item çekersin bizde yoksa kullanmak yasak derler ban atarlar emeğine yazık hocam gel aRctic combata :Wink
Virüs programın varsa kapatım girmeyi dene.Yada Başlat>Denetim Masası>Güvenlik duvarı>kapalıya getir..
Referans Adresler