Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Antivirus Önerilerinizi Bekliyorum!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ESET NOD32 Kaldırmayı Düşünüyorum Fakat Onu Kaldırdıktan Sonra Hangi Antivirus Sistemini Kullanıcağımı Bilemedim Önerilerinizi Bekliyorum...
MSE kur. Windows 7 güncelleştirmelerinde de mevcut.
Teşekkürler Smile
Avast ve Avira
(08-28-2013 09:43 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Avast ve Avira

Teşekkürler
Microsoft'un üretmiş olduğu Microsoft Essential Security programını kullanabilirsin eğer işletim sistemin orjinal ise. Kullanımı kolaydır ve senin ek müdahalen gerekmeden sisteminde bulunan zararlı program ve programcıkları siler.
(08-28-2013 10:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Microsoft'un üretmiş olduğu Microsoft Essential Security programını kullanabilirsin eğer işletim sistemin orjinal ise. Kullanımı kolaydır ve senin ek müdahalen gerekmeden sisteminde bulunan zararlı program ve programcıkları siler.

Teşekkürler Deniyorum...
(08-28-2013 10:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Microsoft'un üretmiş olduğu Microsoft Essential Security programını kullanabilirsin eğer işletim sistemin orjinal ise. Kullanımı kolaydır ve senin ek müdahalen gerekmeden sisteminde bulunan zararlı program ve programcıkları siler.

O Microsoft Security Essentials değil miydi Big Grin
(08-29-2013 01:56 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]

O Microsoft Security Essentials değil miydi Big Grin

Zamanında gençlik yıllarımda WarRock oynarkene Microsoft Security Essentials kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım haftada bir tarama istiyordu bende uğraşmıyordum. Big Grin
Yıllarca Eset NOD 32 kullandım gayet güzel ve kullanışlı bi program niye kaldırıyorsun ki ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler