Arkadaşlar ....... Server Konum Kapatıldı (Hatta Yok Oldu

) Sitede Pvp Server Paylaşımı Yasakmış Rahatsızlık Verdiğim İçin Yetkililerden Özür Dilerim Ancak Kullanıcılar Tarafından Az Da Olsa Beğenilmiş Olması Benim İçin Yetip Arttı Bir Sorum Daha Olacak Pvp Olmayan Fakat Nexon Tarafından Yayımlanmamış Olan Bir Serverin Tanıntımını Yapabilir miyim? Yoksa Buda Yasak mı?
bu gamehix fake site miydi hesap çalmaya uğraşan, öyle bir muhabbet dönmüştü forumda?
(08-28-2013 08:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]bu gamehix fake site miydi hesap çalmaya uğraşan, öyle bir muhabbet dönmüştü forumda?
Bilgim Yok Eğer Öyle ise Zaten Paylaşımını Yapmam Demek ki Biraz Daha Araştırmam Lazım Teşekkürler Bilgi İçin
Senin bu pvp de oynamak istiyorum açıkçası verdiğin linkteki indirme sayfasını kaydettim gece yatmadan önce indirmeye bırakacağım ondan sonra bana anlatabilir misin kurulumu falan.
Bildiğim kadarıyla War Rock'ın
dünya genelinde toplam 5 tane yayımcısı bulunmakta.
Kod:
Nexon
Amped Games
GameFlier
Megaxus
Lievo
Bu firmalar dışındaki yayımcılar pvp olarak kabul edilir. Dolayısıyla konunuz sizin tabiriniz ile yok oldu

Bu nedenle bu konunuzdaki linki de sildim.
Unutmadan
FORUM KURALLARImız dolayısıyla mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmak yasaktır.
(08-28-2013 09:19 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Senin bu pvp de oynamak istiyorum açıkçası verdiğin linkteki indirme sayfasını kaydettim gece yatmadan önce indirmeye bırakacağım ondan sonra bana anlatabilir misin kurulumu falan.
Yardım Ederiz Elbette Ama Kurulum Gayet Basit

Warrock Kuran Bir Kimse Bunu da Basitçe Kurar Ama Elbette Yardım Ederim

(08-28-2013 09:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Bildiğim kadarıyla War Rock'ın dünya genelinde toplam 5 tane yayımcısı bulunmakta.
Kod:
Nexon
Amped Games
GameFlier
Megaxus
Lievo
Bu firmalar dışındaki yayımcılar pvp olarak kabul edilir. Dolayısıyla konunuz sizin tabiriniz ile yok oldu
Unutmadan FORUM KURALLARImız dolayısıyla mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmak yasaktır.
Teşekkürler Bilgilendirme İçin Ama O Yazı Mevzusunu Pek Anlamadım

Kurallardan Bir Bakayım
(08-28-2013 09:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Bildiğim kadarıyla War Rock'ın dünya genelinde toplam 5 tane yayımcısı bulunmakta.
Kod:
Nexon
Amped Games
GameFlier
Megaxus
Lievo
Unutmadan FORUM KURALLARImız dolayısıyla mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmak yasaktır.
bolt olarak yazmak yasaksa ok olarak yazabiliyor muyuz?