Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arsenal 2-0 Fenerbahçe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

En azından bir gol beklemiştim maçı izlemek için 8 mat-1 testini 1 saat 20 dakikada bitirdim ama sağlık olsun inşallah U.A.L'de başarıya ulaşır Fenerbahçe fakat Ersun hocadan bir şey beklemeyelim oyunu okuma yeteneği sıfır.
Yazık, yazık giden trilyonlara yazık; milyonlarca taraftara yazık oldu.
Her zaman diyorum Fenerbahçe kadro olarak çok iyi fakat adam akıllı bir hocası yok Lucescu tarzında bir hoca getirmeleri lazım..
Tekrar ediyorum.Fenerin yenilmesini istiyorum.Ligde de yenilsin.Yeter ki şu Ersun denen şahıs gitsin.Valla benim emenikeye karşı bi antipatim mi var nedir bi sevemedim.Cardozo bana göre Emenike den çok daha iyi.Eğer durum böyle devam ederse 3 yıl daha Galatasaray şampiyon olur.Bekir ' le , Serdar Kesimal ' la , Emre ' yle , Selçuk ' la , Webo ' yla bi yerlere gelinmez arkadaş.Fener bu sene transfere 40 milyon dolar harcamış.Çok yazık.Bu takımdan bi cacık olmaz.
(08-28-2013 01:44 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Tekrar ediyorum.Fenerin yenilmesini istiyorum.Ligde de yenilsin.Yeter ki şu Ersun denen şahıs gitsin.Valla benim emenikeye karşı bi antipatim mi var nedir bi sevemedim.Cardozo bana göre Emenike den çok daha iyi.Eğer durum böyle devam ederse 3 yıl daha Galatasaray şampiyon olur.Bekir ' le , Serdar Kesimal ' la , Emre ' yle , Selçuk ' la , Webo ' yla bi yerlere gelinmez arkadaş.Fener bu sene transfere 40 milyon dolar harcamış.Çok yazık.Bu takımdan bi cacık olmaz.

Cardozo transferi güzel olabilirdi fakat Cardozo'ya pas atacak Alex yok takımda Benfica maçında takımda herkes Cardozoya pas veriyor çünkü biliyorlar adamın yürüyerek gol attığını Emenike'nin daha iyi olduğu düşüncesindeyim fakat takımdan Krasic , Webo , Holmen , Selçuk Şahin , Cristian , Bekir gibi isimlerin takımdan gitmesi lazım kendini kanıtlamış iyi transferler lazım. Serdar Kesimal ise Bekir'den küçük olduğu için kadro rotasyon oyuncusu olabilir hemde Türk oyuncu birde Fenerbahçe'nin 4-3-3 taktiğinden vazgeçmesi lazım olmuyor olmadıkça da Ersun Yanal olması için zorluyor. Bakınız Konya maçı ve 2 tane Arsenal maçı var 4-3-3 taktiği Salzburg maçında olur fakat bir Arsenal maçında yapamazsınız..
4-4-2 olup volkan gökhan egemen bruno hasan ali kuyt alper meireles caner ilerde sow emenike tabi stochu eğer paok almazsa canerin yerine stoch krasiçide biraz oynatsa kendini bulacak gibi hazırlık maçlarında çok iyiydi nedense bir güvensizlik var yukarda yazdığım kadroda 5 yabancı var koy krasiçi yedeğe ilk 45 dakikada 2-0 falan öne geçtiğimizde koy kuytın yerine o da kendini bulsun hiç bir futbolcu oynamadan form tutamaz
Herkez bekire yuklenmiş ama çok iyi bir rotasyon oyuncusu türk olması yüzünden takımdan gitmeyecekdir cardozo benficadaki gibi oynaması çok zor benfia önde basan ve oynayan bir ekip fenerbahçe çok yaslanıyor + benficanın kanatları orta saha mukkemel işliyor savio gaitan perez cardozoyu alırken bunlarıda almak gerekir caner erkinin bindirmeleriyle bişi olmaz
(08-28-2013 01:44 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Cardozo bana göre Emenike den çok daha iyi.

Kesinlikle Cardozo Emenike'ye göre çok daha iyi bir oyuncu ve dünyaca ünlü bir yıldız. Fakat Cardozo Emenike gibi koşabilen, tek başına iş yapabilecek bir oyuncu değil. Bu adama orta açacak oyuncular lazım. Geriye dönüp baktığımızda Fenerbahçe bu sezon kaç tane doğru düzgün orta yapabilmiş? Bu durumda Cardozo hiç bir işe yaramaz. Üstelik moral olarak sıfır, Türkiye ve Fenerbahçe'yi tanımayan, Benfica'da kadroda olmadığı için de kondisyonu düşük bir oyuncu. Oysa Emenike Türkiye'de oynamış, Fenerbahçe'yi tanıyan, Fener'e gelmeden önce Rusya'da maçlarda oynamış hazır bir futbolcu. Bence Emenike'yi almak çok doğru bir karar oldu.
Bence de Cardozo çok iyi ama Emenike gibi tek başına iş yapabilecek standartlara sahip değil. Cardozo gibi bir oyuncuya sürekli pas, orta yapabilen oyuncularda olmalı elde. Emenike doğru karar oldu. Ben pek umutlu değildim ilk maçtan beri Fenerbahçe adına ama yinede bu kadar basit beklemiyordum.
Referans Adresler