Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İtoolstan kitap atmak.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tablete internetten idirdiğim epub uzantılı kitabı itoolstan atmaya çalışıyorum hata veriyor. Nasıl atabilirim bilgisi olan var mı? İtunes demeyin bana!

Ayrıca pp25 programını kullanmasını bilen bir arakadaş konu altına yazsın lütfen.
Tam olarak ne hatası veriyor ?
Şu anda atamazsınız gibi bir şey.
Apple cihasizinizda JailBreak yapilmis olmasi gerekiyor iToolsdan bisey atabilmek için diye biliyorum Sad
(08-28-2013 10:10 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Apple cihasizinizda JailBreak yapilmis olmasi gerekiyor iToolsdan bisey atabilmek için diye biliyorum Sad

Yanlış biliyorsunuz Smile
(08-28-2013 11:44 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(08-28-2013 10:10 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Apple cihasizinizda JailBreak yapilmis olmasi gerekiyor iToolsdan bisey atabilmek için diye biliyorum :(

Yanlış biliyorsunuz :)

Insallah yanlis biliyorumdur çunki bende uygulama atmak istiyorum ama bendede hata veriyor :))

Edit:
Internetten arastirdim sadece uygulama atmak için JB gerektiriyormus. Bol sans :)))
(08-29-2013 01:46 AM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]
(08-28-2013 11:44 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(08-28-2013 10:10 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Apple cihasizinizda JailBreak yapilmis olmasi gerekiyor iToolsdan bisey atabilmek için diye biliyorum Sad

Yanlış biliyorsunuz Smile

Insallah yanlis biliyorumdur çunki bende uygulama atmak istiyorum ama bendede hata veriyor Smile)

Edit:
Internetten arastirdim sadece uygulama atmak için JB gerektiriyormus. Bol sans Smile))

Uygulama için başka bir program kullanıyorum. Kitaplarıda itunes ile atıyorum artık. Teşekkürler ilginiziçin Smile
Referans Adresler