Aynen bu gün benim arkadaşımın hesabıda kapatıldı durduk yere cevap bekliyoruz adminden
yeni üye değil yeni char değil ilk defa oynamıyorum nerden baksan 6 aydır günde 1-2 saat girerim son zamanlarda biraz fazla girdim oda nx yükledim garden pack falan aldım bazı açık savaşlarda nca birliği c4 kullandım diye hack yapıyormuşum diye oyundan atıyordu onlarmı banlattı diye düşünüyorum C4 garden packle gelen enniger itemidir o kadardan da olay çıkmaz heralde
ondan sıkıntı çıkmaz durduk yere arkadaşımın hesabıda aynı gün banlandı yine toplu ban söz konusu heralde
(08-27-2013 02:46 AM)jrees Yazılan: [ -> ]yeni üye değil yeni char değil ilk defa oynamıyorum nerden baksan 6 aydır günde 1-2 saat girerim son zamanlarda biraz fazla girdim oda nx yükledim garden pack falan aldım bazı açık savaşlarda nca birliği c4 kullandım diye hack yapıyormuşum diye oyundan atıyordu onlarmı banlattı diye düşünüyorum C4 garden packle gelen enniger itemidir o kadardan da olay çıkmaz heralde
Ve birazda küfür ettin, ifşa edildin. Sonra da ban. Tek açıklaması budur herhalde süreli banın.
şu foruma ban yedikten sonra konu açanların hiçbiri de temiz. Haksız ban yiyenler forumu olduk iyice.
(08-27-2013 01:35 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ] (08-27-2013 02:46 AM)jrees Yazılan: [ -> ]yeni üye değil yeni char değil ilk defa oynamıyorum nerden baksan 6 aydır günde 1-2 saat girerim son zamanlarda biraz fazla girdim oda nx yükledim garden pack falan aldım bazı açık savaşlarda nca birliği c4 kullandım diye hack yapıyormuşum diye oyundan atıyordu onlarmı banlattı diye düşünüyorum C4 garden packle gelen enniger itemidir o kadardan da olay çıkmaz heralde
Ve birazda küfür ettin, ifşa edildin. Sonra da ban. Tek açıklaması budur herhalde süreli banın.
hocam ne küfürü söle de bilelim oyunda çok saydığınız adamlar ana avrat düz gidip oyundan atıyordu ben pm attım çok biliyorsanız gelin 1vs1 dedim tv de vericem izleyin dedm bumu zorunuza gitti zaten banlayan adminide merak ediyorum acaba neye bakarak banladı
(08-27-2013 02:36 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]şu foruma ban yedikten sonra konu açanların hiçbiri de temiz. Haksız ban yiyenler forumu olduk iyice.
ben bugüne kadar bi kere bile böyle bir konu açmadım nedeni gerçekten ne olduğunu bilmiyorum 10 tane charım var bu oyunda daha bugüne kadar böyle birşey yaşamadım