Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mavi ekran hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ve Selamün Aleyküm.Beyler öncelikle sorunum şu MAVİ EKRAN ve ne zaman çıkıyor derseniz oyun açmaya çalıştığımda oyun açılırken araya mavi ekran giriyor Big Grin sistem geri yükleme yapmakta istemiyorum çünkü gta sa indirmiştim sistem geri yükleme yapınca siliniyor bende yeniden gta sa için 1 saatlik setup u beklemek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim... beyfendi
NOT:beyler hata önceden bilgisayar açıldığı anda oluyordu şimdi oyun açılırsa oluyor
Beyler ek olarak facebook ta bir caps e girdim (resim) sonra bilgisayar yine mavi ekran verdi chair.gif
Mavi ekran verdiğinde en altta hata kodu olur. O hata kodunu buraya yazarsan yardımcı olabliirim.
Maalesef hata kodunu göremeden mavi ekran gidiyor ve bilgisayar yeniden başlıyor Sad
Mavi ekranın yüzlerce çeşidi var. Hata kodunu mavi ekran hatasından sonra bilgisayar açıldığında uyarı gelmesi lazım o uyarı ekranında bulabilirsin.
Maalesef öyle bir uyarı gelmiyor Sad
ComboFix kullan eskiden knight online de bu sorun vardı ve herkes combofix ile çözüyordu
Bişiy sorcam konu nereden aciliyor mobilden giriyorum bulamiyorum gerci bilgisayardan da bulamiyorum bi yardim lutfen...
(08-26-2013 04:34 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]Bişiy sorcam konu nereden aciliyor mobilden giriyorum bulamiyorum gerci bilgisayardan da bulamiyorum bi yardim lutfen...

Açacağın konunun ilgili olduğu bölümü bulup giriyorsun. Sağ üst tarafta çıkış butonunun altında " Yeni Konu " yazısı çıkar. Ona tıklayıp açabilirsin.
eğer oyun falan açarken oluyorsa ramden kaynaklanıyor olabilir tabi hata kodunu öğrenmeden ram demek ne kadar sağlıklı orası meçhul.
Eğer mavi ekran durmadan resete gidiyorsa ısınmadan kaynaklanan bir problemdir. Anakart ayarlarından ayarlanan ısı derece alarm sisteminden dolayı otomatik resete gidiyor. Yapman gereken makineni temiz tutman ve tabikiside içerisindeki gereksiz dosya-çerezlerden arındırman. Anakart ayarlarından o alarmı nasıl kapatırım diye sorma, perte çıkar makinen. Resete gitmez ama bi mavi ekran alırsın ve o hiç gitmez Big Grin Giderse de açılmaz bir daha Sad
Advanced system care 6 programının full versiyonunu bulup indir. Torrent olarak mevcut. Onunla iyicene temizle makineyi. Ondansonracığıma

C:\Users\Alican\AppData\Local\Temp
Şu yolu izlerek Temp klasörüne gel. İzlenim yolu seninkinde farklı olabilir ama sonuç aynı yani Big Grin Eğer AppData gözükmezse, klasör ayarlarından gizli dosyaların görünürlüğünü aç.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler