yaw bi odaya girdim şu yeni crater e Zilan diye adi bir insan odada hack açtı tek füze ile vurmaya başladı ilk hiç ses yok çok sinir etti başladım küfür etmeye adam guruna yedıremedı Dedi gi lafa bakın evde 3 kişi var biri hack acmıs dıye ben mı suclu oluyom diyor ben cocuk degılım duzgun konus ayaklarına yatıyor 75lwl carım war dıyor dedım carının nıckını ver veremedı ulan dedım madem 3 kısıden bırı hack acmıs senın gunahın e mubarek sen neden hackla oynuyorsun sesını dahı cıkaramadı basladı ss aldım senı banlatacam banlat dedım adalet buysa banlat sen hack ac ortalıgın a.. k sonra bızı cıleden cıkar kufredelım ban yıyelım adalet bu olacak Bıktım artık su hacklardan eskıden pach gelınce 2-3 rahat wardı sımdı oda yok pach dan 1 dk sonra hack gelıyor
çoğunuz belkı benımle aynı dusuncede
Daha ne oynuyorsunuz zaten anlamıyorumki

Benimde 100 lv charım var. Sadece Alman birisi oynuyor. :/
Keşke daha anlaşılır bi biçimde yazsaydınız.Anlamak için 3 kere okudum.Evet siz haklı olabilirsiniz ama küfür ederek haklı konumundayken haksız konuma düşmüşsünüz.Çok klişe bi söz olacak ama siz küfür edince sonuç değişmeyecek.Elimizden gelen tek şey sabredip ban yemesini beklemek

insanı çileden cıkarıyorlar sen olsan inan sende söversin
(08-23-2013 05:12 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]insanı çileden cıkarıyorlar sen olsan inan sende söversin
Olabilir ama ben genelde karşımdakinin küfür etmesini bekleyip ss alıyorum

Geçen gün bende gördüm o adamı. Küfürü bırak tek bir laf etmenin bile lüzumu yok. Odadan atılıyorlar zaten direk, olmadı sen çık. Muhatap olma sen zararlı çıkıyorsun ne kadar haklı olsanda.
Aynen küfüre değecek kişiler değil yorma kendini

arada zevkine 3-5 el atmak için giriyoruz zaten hacklerden oynanmıyorda bu hackerlar yüzünden bizde nasibimizi alıyoruz açık savaşta 3 kere arka arkaya adam vurmak yasak sanki direk kickleniyorsun