Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fb - Arsenal mac sonucu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fb : 0
Arsenal : 3

Tum fenerbahceli kardeslerimize gecmis olsun bende dahil.
Insallah rövanş macinda biz galip geliriz iyi gunler..
Takimimiza tüm gayretleri icin tesekkurlerimizi sunariz
Facebook'ta Galatasaraylılar "Her vurduğun gol olsun Arsenal" şeklinde yazılar yazıyorlardı.Bu vatan hainlerini kınıyorum.
Sene 3.4.2013 Galatasaray 0 - 3 Real Madrid Fenerli olsun Beşiktaşlı olsun herkes galatasarayı tutuyordu sene 22.Ağustos.2013 Fenerbahçe 0 - Arsenal 3 galatasaraylılar arsenal gol atsın diye dua ediyor...
Bir fenerli olarak üzülmüyorum hatta iyi oldu.Sırf inat için Cardozoyu alma adam akıllı oyun kuran bi topçu alma Ersun Yanal ı al sonra niye yenildik iyi oldu.Ersun başa geçtiğinde ne dedi ? Çok ofansif bi futbol oynayacağız dedi valla aykuttan daha kötü yönetiyor.Neyse geçmiş olsun herkese.
(08-22-2013 12:56 AM)umut2121211 Yazılan: [ -> ]Sene 3.4.2013 Galatasaray 0 - 3 Real Madrid Fenerli olsun Beşiktaşlı olsun herkes galatasarayı tutuyordu sene 22.Ağustos.2013 Fenerbahçe 0 - Arsenal 3 galatasaraylılar arsenal gol atsın diye dua ediyor...

bu dediğin kendini rahatlatmaktır her zaman ciddiyetsiz kişiler olacaktır madrid maçında arkadaşlarım (ben gsliyim) madrid 5-0 yensin diye dua ediyorlardı yani kimi vardır ay yıldıza bakar kimi vardır takımına bakar hepimiz avrupada ülkemizin takımlarını desteklemeliyiz. Unutulmamalıdır ki her zaman aksini yapanlar olacaktır.

İnşallah mucize olurda turu geçer fenerbahçe ama her şey bir yana daha takım olamamış bir takım var ortada bunca para nereye harcandı diye düşünüyor insan anlamıyorum yanalı hiç mi araştırmadın hiç mi izlemedin arsenali gs ile yaptığı maça bak ne bileyim çok basit peynir ekmek gibi gitti...
(08-22-2013 01:23 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Bir fenerli olarak üzülmüyorum hatta iyi oldu.Sırf inat için Cardozoyu alma adam akıllı oyun kuran bi topçu alma Ersun Yanal ı al sonra niye yenildik iyi oldu.Ersun başa geçtiğinde ne dedi ? Çok ofansif bi futbol oynayacağız dedi valla aykuttan daha kötü yönetiyor.Neyse geçmiş olsun herkese.

Ersun Yanal bol gollü maçlar izleyeceksiniz demişti; gerçekten öyle oluyor, 2 dir 3 gol yiyor takım.
Neyse olanlar oldu ersun hatasini ancak rövans macinda telafi eder yoksa bu is gene yonetim istifaya dogru ilerler.
Sonuç olarak taraftarlar ölümüne tartışır, parayı futbolcular alır.
(08-22-2013 08:22 AM)mesadunal Yazılan: [ -> ]
(08-22-2013 01:23 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Bir fenerli olarak üzülmüyorum hatta iyi oldu.Sırf inat için Cardozoyu alma adam akıllı oyun kuran bi topçu alma Ersun Yanal ı al sonra niye yenildik iyi oldu.Ersun başa geçtiğinde ne dedi ? Çok ofansif bi futbol oynayacağız dedi valla aykuttan daha kötü yönetiyor.Neyse geçmiş olsun herkese.

Ersun Yanal bol gollü maçlar izleyeceksiniz demişti; gerçekten öyle oluyor, 2 dir 3 gol yiyor takım.

Aynen öyle Smile
(08-22-2013 08:22 AM)mesadunal Yazılan: [ -> ]

4 dakika kahkaha attım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler