Arkadaslar faturasiz hat aldim 40 tlye.
Aldiktan sonra 30 tl yukledim hattima ve avea super 3lu paket satin aldim.
(500 dk her yone,5000 sms,1 gb internet.)
Simdi ay sonu gelince bana fatura gelmeyecek deilmi alirken sordum faturasiz mi diye evt dediler ama hala korkuyorum fatura gelck diye.
Bakiyen ile alış veriş yaptıysan fatura gelmez.
Faturasız hatta fatura kesilmesi mantıksız olur

Paket tutarı ne kadarsa o kadar bakiyenden -30 TL- gitmiştir. Ayrıca her ay 1.23 tl -yanlışım varsa düzeltin- iletişim vergisi kesiliyor.
Ilk basta 40 tl verip abea faturasiz hat aldim daha sonrasinda 30 tl kontor yukledim adam bana dedi bu paketi almak icin hattinda 30 tl yuklu olmasi gerek diye bende yuklettim sonra bana bi kagit verdi kagitta super 3lu yaziyor alttada 5555e yolla yaziyodu yolladim ve bana gelen mesaj sayin abonemiz hattiniza 28 tl karsiliginda supet 3lu paket yuklenmistir iyi gunlerde kullaniniz.
Yazdi ve hattimda 2 tl kaldi.Ondan sonra gittim 10 tl daha yuklettim ve sosyal paket satin aldim 4 tlye.
Durum bunlardan ibaret.
(08-21-2013 12:16 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Faturasız hatta fatura kesilmesi mantıksız olur
Paket tutarı ne kadarsa o kadar bakiyenden -30 TL- gitmiştir. Ayrıca her ay 1.23 tl -yanlışım varsa düzeltin- iletişim vergisi kesiliyor.
Doğru vergi kesiliyor ve adına da iletişim vergisi deniyor ama o vergiyi ilk olarak Van da deprem olduğu zaman depremzedelere yardım amaçlı aldılar ama hala devam ediyor.Hükümet paranın tadını seviyor
(08-21-2013 12:18 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Ilk basta 40 tl verip abea faturasiz hat aldim daha sonrasinda 30 tl kontor yukledim adam bana dedi bu paketi almak icin hattinda 30 tl yuklu olmasi gerek diye bende yuklettim sonra bana bi kagit verdi kagitta super 3lu yaziyor alttada 5555e yolla yaziyodu yolladim ve bana gelen mesaj sayin abonemiz hattiniza 28 tl karsiliginda supet 3lu paket yuklenmistir iyi gunlerde kullaniniz.
Yazdi ve hattimda 2 tl kaldi.Ondan sonra gittim 10 tl daha yuklettim ve sosyal paket satin aldim 4 tlye.
Durum bunlardan ibaret.
Bakiyenden düştüyse rahat ol fatura gelmez

Toplam 40 tl kontor yukledim ve suanda hattimda 6.60 tl bulunmakta.
Tabi super 3lu paket ve facebook paketide var.
Dostum rahat olabilirsin.Eğer hala bakiyende 4 tl var ve panik halindeysen parayı bana yollayabilirsin.Senin için bu iyiliği yapabilirim. Sakın art niyet arama sırf senin mutluluğun için.Numaramı özelden yazıyorum

Peki bu paket ay basinda otomatik olarak yenilencekmi yoksa ben kontor yuklersemmi yenilencek ?
(08-21-2013 12:33 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Peki bu paket ay basinda otomatik olarak yenilencekmi yoksa ben kontor yuklersemmi yenilencek ?
Bakiyende para olmadan yüklenemez ki

Para yüklediğin an olur.
Benim teklifime ne diyorsun

Diger hattimda para olsaydi evt ama bu hat bana lazim

Uzun yola gitcem ondan dolayi ama eger facemi eklersen arkadas oluruz ozelden msj atayim link.