1.
Oyundaki Adım: SimpleFrequency
KD: 1.537
Level :Daha 4 lvl ama klana girersem kascam
sorunuz varsa yazın.

(08-21-2013 11:56 AM)SimpleFrequency Yazılan: [ -> ]sorunuz varsa yazın.
Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir aygıt yok. Topu nasıl alırsınız?

Burda arayacağına gir WarRock'a clan başkanlarına sor bu kadar basit

(08-21-2013 12:29 PM)MusLera Yazılan: [ -> ] (08-21-2013 11:56 AM)SimpleFrequency Yazılan: [ -> ]sorunuz varsa yazın.
Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir aygıt yok. Topu nasıl alırsınız?

Ya elektirik süpürgesiyle çekerim ya da azımla çekerim alırım

(08-21-2013 12:31 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ] (08-21-2013 12:29 PM)MusLera Yazılan: [ -> ] (08-21-2013 11:56 AM)SimpleFrequency Yazılan: [ -> ]sorunuz varsa yazın.
Elektrik supurgesiyle emdir 

alıntılara cevap yazarken yanlış yere yazıyorsun

en alta yazacaksın en alta
Telefonla giriyorum foruma ondan dolayi yanlis yere yaziyom yoksa pc de olsam dogru yere yazabiliyorum

Oda 3cm ya herkez elektirik süpürgesini koymuş oraya priz bile sığmaz