Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Apple Store Kredi Kartı Soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İninal kartımı kesip yakıp camdan attım.Şimdi ücretsiz birşey alırken bile kredi kartı soruyor.Ve eski kart bilgilerimi verdiğimde hata veriyor.

Nette herkes ücretsiz birşey alıcaksanız kart tipinden Visa Mastercard Amex Hiçbiri seçin diyor.Ama bende Hiçbiri yok.Yalnızca Visa MasterCard Amex var.Bu yüzden kartımı iptal edemiyorum ve Skype vb uygulamalar indiremiyorum.

Nasıl iptal edebilirim ?
keşke ininal kartına bu işkenceyi yapmasaydın Sad
Her ne olursa olsun kredi kartlari vb seylerden uzak durmak en iyisi. Sad Sad
[align=center]
(08-21-2013 10:55 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Her ne olursa olsun kredi kartlari vb seylerden uzak durmak en iyisi. Sad Sad

Dostum bu öyle bir şey dğil. App storeda paralı uygulamaları almak için kredi kartı bilgisi vermek zorundasın. Aksi taktirde ücretsizler dışında bir şey indiremiyorsun.
Hee anladim size kolay gelsin gecmis olsun dostum.
(08-21-2013 11:02 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ][align=center]
(08-21-2013 10:55 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Her ne olursa olsun kredi kartlari vb seylerden uzak durmak en iyisi. Sad Sad

Dostum bu öyle bir şey dğil. App storeda paralı uygulamaları almak için kredi kartı bilgisi vermek zorundasın. Aksi taktirde ücretsizler dışında bir şey indiremiyorsun.

Sorunumu okumadınmı.Ücretsizde indiremiyorsun Smile
Apple a danis derim.
(08-21-2013 05:09 PM)Shy Yazılan: [ -> ]
(08-21-2013 11:02 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ][align=center]

Sorunumu okumadınmı.Ücretsizde indiremiyorsun Smile

Arkadaşa açıklama yaptım ben Smile
Referans Adresler