Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [Anket] Event 4 : Romantik Asker Oylaması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba WarrockTR üyeleri;

Şiir eventinde çok ilginç şiirler elimize ulaştı. Yönetimde yapılan toplantı ve tartışmalardan sonra geriye 5 adet yarışmacımız kaldı.

Anket'e kalan yarışmacılar Yazılan:TurkishUnions
can1903
Yamann
blckmurder
Snowrusher

Elenen yarışmacılara yarışmaya katıldıkları için teşekkür ederiz, gelecek eventlerimizi beklemeye devam edin Smile

Anket Kuralları

1- Mesaj sayısı 20'nin altında olan üyelerimiz (yarışmacılar hariç) maalesef oylamaya katılamayacaktır. Ankete katılabilmek için post kasanların oyları da buna dahil.
2- Kayıt tarihi event tarihinden sonra olan üyelerin oyları iptal edilecektir.
3- Kime oy verdiğiniz sadece yönetim tarafından görüntülenebilecektir, foruma kapalı olacaktır.
4- IP kontrolü yapılacaktır, IP leri çakışan üyelerin oyları iptal edilecektir. ( Çakışan her 2 veyahut üstü üyeninde )
5- Yarışmacılar kendilerine oy verebilirler.

Anket sonucu yarışmacılara

1. olana +8
2. olana +6
3. olana +4

puan eklenecektir. Yönetimden gelen puanlarla birleştirilip sonuçlar yarın açıklanacaktır.

Arkadaşlara oy verdirme olayından çok, emeği geçene ödül verme yanlısı bir oylama stili sergilemeye devam ediyoruz, %50 biçim güzelliği, %50 Anlam-anlam bütünlüğü üzerine değerlendirme yapmaktayız, siz üyelerimizin de böyle düşünerek oy vermesini temenni ediyoruz Smile

Finale kalan şiirler;

(08-17-2013 04:11 PM)TurkishUnions Yazılan: [ -> ]Warrock ...
Artık türkler azdır belkide,
Rahat yoktur bize
Rahat , sagı , güven sevgi ortamı az olsa bile

Reha'nın olduğu her yerde Biz varız ve var olacağız....

Oyunda neler görmedikki ,
Clanlar kurduk evet,
Küfüre Ve Hileye bir dur dedik,

Tertemiz bir sayfa açtık
Rahat , saygı , güven sevgi ortamı olsun diye...

(08-18-2013 04:53 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]Warrock.

Almış eline famas
Rpg ile koşamaz
Round sonu vuramaz

Onunla uğraşılmaz
Can havliyle medic bile basamaz
Koca ucakla uçamaz

Tbombsuz yapamaz
Razıyım k2 ile heli düşürmesine...

(08-18-2013 08:46 PM)Yamann Yazılan: [ -> ]Warrock oynardım ben her gece
Anlamadın sormadın, niye ?
Rahatsızdı bak tam şurada bir yerim
Rahat battı ben seni niye sevdim?

Olacağına varır dedim, bekledim
Cıvkı çıktı yalvarışların da ses etmedim.
Korkma beklerim, geleceğin gündür hevesim
Tırla gel, koşta gel, yardır gel sevdiğim
Rica ederim, dalga geçmeyin, benim eserim

(08-18-2013 11:00 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]W arrock
A şık olduğum an çocuktum tutkun ettin
R ütbe level anlamadan hayallerimi fethettin
R üzgarın düşürüp oynadığı yaprak misali
O yun hırsı yarattın bende tarihte görülmemiş emsali
C ehennem sayardım yokluğun olan yerleri
K endimi kaybederdim sensiz olan günleri
T arihimde olmadığın gün olmadığın an
R üyalarımın oyunuydun öyle kalacaksın her zaman

(08-19-2013 03:34 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Warrock Misali

Aynı savaşta, aynı cephede
Riyakar dünyanın, vefakar askeri !
Rahat ol yattığın yerde.
Onbinlerin kanıyla sulanmış,
Cevheri bol vatanımın,
Kurşunu bol mehmedisin sen !

Toprağı şanlı, bayrağı şanlı,
Rengi bir, yolu bir Türk Milleti.
Gerçekten güzel bi etkinlik.Herkes kendi iradesiyle yarışıyor.Yarışmada güzel şiirler var.Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Rentmurder IP den dolayı elenmiştir.
Tamamen benim görüşüm, hangisi 1. olursa olsun haketmeyecektir. İlla ki ödül verilecekse maalesef kötünün iyisi almış olacak. Gerçekten emeklere saygısızlık etmiyorum ama resim yarışmasındaki resimler ne kadar başarılıysa bu şiirler o kadar başarısız, yetersiz.
Oyumu verdim umarım verdiğim arkadaş birinci olur. Çünkü gerçekten güzel şiir yazmış konunun dışına çıkmadan. Oyunun içeriğine uygun güzel bir şiir olmuş. Diğer şiirler için aynı düşünmüyorum çünkü biraz konunun dışına çıkmışlar. En nihayetinde bir etkinliktir fakat bütün emek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gerçekten eğlenceli bir etkinlik bunun için yöneticilere de teşekkür ederim.

Herkese başarılar

Not: Herhangi bir yarışmacıyı belirtmemek herhalde doğru olur diye düşündüm.
Hiçbirimiz yazar değiliz sonuçta. Herkes elinden geleni yapmış. Bu event serbest konu istiyorsa bana özgürlük vermiş demektir. Şiir yazmak çok göreceli bir kavram. Yazıldığı tarz, ele aldığı konu şiiri göreceli hale getiriyor. Resim çizmek konusunda en azından paint hakkında bilgi sahibiydik. Elbette o konuda daha iyi şeyler çıkmış olabilir ama şiirle kıyaslanabilecek bir şey olduğunu da sanmıyorum.
Insallah oyumu verdigim arkadasim kazanir ama bu gidisle ole olmayacak gibi gorunuyor. Sad Sad
Bu siirler en sacma olanlari en iyiler nerde anlamadim birde ne bu nasil yarisma sacmala yarismasimi...
(08-21-2013 03:20 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]Bu siirler en sacma olanlari en iyiler nerde anlamadim birde ne bu nasil yarisma sacmala yarismasimi...

Derdin ne senin Allah aşkına. O kadar adam toplanmış uygun olanları seçmiş. Sana laf etmek düşmez. Saçmaysa saçma oy vermezsin olur biter. Kimsenin emeğine dil uzatmaya hakkın yok.
(08-21-2013 03:28 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(08-21-2013 03:20 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]Bu siirler en sacma olanlari en iyiler nerde anlamadim birde ne bu nasil yarisma sacmala yarismasimi...
Hakli.
Derdin ne senin Allah aşkına. O kadar adam toplanmış uygun olanları seçmiş. Sana laf etmek düşmez. Saçmaysa saçma oy vermezsin olur biter. Kimsenin emeğine dil uzatmaya hakkın yok.

Yani snowrusher hakli yanlis anlasilmasin telefondan girdigim icin yanlis yazmis olabilirim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler