evet bu konuda işin erbabıyım diyenler benim işimi yapana ister 1600 g1 ister 30 gun gold premıum ama bana gerçekten bu işin uzmanı gerekli yardım edene mınnattar kalırım ödülünü de hayırlısıyla kullanır size ne konuda yardım istedigimi acıklayayım; elimizde bir tane account var bu hesaba toplam 3 kere kod yüklenmiştir yanlız elımızde ıkı kod bulunmaktadır account daha 2 aylıktır dogum tarıhı harıc butun bılgılerı mevcuttur valla ben cok ugrastım yanlız yapamadım bazı uzman kısılerde ugrastı onlarda alamadı k2 nin cevabı biz calıntı hesaplarla ugrasmayız kısacası adamlar ugrasmıyor herneyse gercekten bu konuda uzman kısılerden cevap beklıyorum ılgınıze tesekkurler!!
Evet Arkadaşlar Yardım Edene Çarı Geri Alabilene 1600 Veya Gold Premium Verilecektir...Yani Şaka veya Kandırmaca Yok
nasil yani elinde 2 kod var 3 defa mi aktiv ettin?
yani 1 kodu 2 defa mi aktiv ettin

yok toplam hesaba 3 kere kod yuklendı bir tane kod kayıp yani geri kalan iki esn kodu mevcut
çalıntı hesaplar konusunda yardımcı olmuyor sanırım g1 adminleri..
(03-13-2010 03:23 PM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]çalıntı hesaplar konusunda yardımcı olmuyor sanırım g1 adminleri..
pekı hesabımız calındıgında gerı almak mumkun değil mi

bu kadar kişi ticket yoluyla nasıl alıyor bizde alırız herhalde

hayır onu caldırmadım baska bir hesabımı caldırdım

bence okudugunu anlayana da 400 g1 versen güzel olur sen diosun millet başka şeyler anlıyor
Tanıdıklarıma yardım etmesi için soracağım... Zaten hediyeleri söylersem redetmez