Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Amaçlı bir oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Sizden bir tavsiye bekliyorum.İndirilmesi kurulmasında oynayışında zırt pırt sorun çıkmayacak,hep bir amacı olan,seviyeli (levelli) bir oyun arıyorum.Çok dandik bir örnek vermek gerekirse,Cs 1.6 gibi amaçsız değil,Metin2 gibi amaçlı bir oyun.Tabi Metin2'den nefret ederim ama,neyse.

Oynadığınız veya tavsiye edebileceğiniz bir oyun varsa bekliyorum arkadaşlar.
Amaçlı derken kastettiğin nasıl bir şey ? Mesela Metin 2'nin amacı ne ben yıllardır çözemedim :/
1 seneden beri Vindictus oynarım harika bir oyun ve hikayesininde senin istediğin gibi bir amacı var Smile istersen deniyebilirsin.
Metin2'yle aynı amacı paylaşan oyunlar bkz.: Wolfteam
Point Blank
Lwl atlama varmi bilmiyom ama amacli bir oyun crysis 3 Smile
Kardeş bırak WarrockTR'yi git. Donanımhaber'de post kas yüzbaşı ol, ardından binbaşı, onun ardından da yarbay oldun mu çakarsın darbeyi lavuklara .dd
(08-19-2013 11:26 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Kardeş bırak WarrockTR'yi git. Donanımhaber'de post kas yüzbaşı ol, ardından binbaşı, onun ardından da yarbay oldun mu çakarsın darbeyi lavuklara .dd
Post ne nasil kasilir warrockTR 0lur mu? ??
(08-19-2013 11:38 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]
(08-19-2013 11:26 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Kardeş bırak WarrockTR'yi git. Donanımhaber'de post kas yüzbaşı ol, ardından binbaşı, onun ardından da yarbay oldun mu çakarsın darbeyi lavuklara .dd
Post ne nasil kasilir warrockTR 0lur mu? ??

şimdi benim sana post nedir nasıl kasılır diye anlatmam eşittir newcastle'a kömür götürmek.

adam ergonokoncu çıktı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler