Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR Büyük Olimpiyat : Event 4 (Büyük Ödül)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
WarRockTR Olimpiyatları

Event 4 : Romantik Asker

Event Tarihi : Katılım 17.08.2013 Cumartesi tarihinde başlayıp 19.08.2013 Pazartesi Saat 23:00 da sona erecektir.

Event Nasıl Düzenlenecek ?

Forum-içi etkinliklerde oyuna göre daha güzel katılım yakaladık. Yine değişik bir forum içi etkinliğiyle devam ediyoruz.

Bu sefer şiirler yarışacak. WARROCKTR nin baş harflerinden bir akrostiş şiir yazmaya çalışacaksınız. ( W harfi ile başlayan türkçe harf olmadığından dolayı Warrock ile başlayacaksınız şiire, şiirin adını da koyabilirsiniz şiire dahil de edebilirsiniz. )

Warrock ...
A
R
R
O
C
K
T
R

şeklinde dolduracaksınız. Dizi-mısra-beyitleri kendiniz ayarlayacaksınız.Konu bu sefer serbest. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın ve büyük ödüle ulaşın ! Smile

Evente nasıl katılacağız ?

Belirtilen tarih ve saatler arası bu konunun altına şiirlerinizi yollayınız.

Oylama Nasıl Olacak ?

Son oylama tarzında forum-yönetim karma bir sistem izlemiştik. Haksızlıkların önüne geçebilmek için yine bu tarz bir oylama olacak. Değerlendirme %50 Anlam, %50 Başarı-Uyum üzerinden yapılacaktır ve forum oylamasıyla birleştirilecektir.

Ödüller:

Yarışma Birincisine 50 TL değerinde 19.000 Nexon Eu Cash ve 1 hafta Elite* rütbesi
Yarışma İkincisine 10 TL değerinde 3.800 Nexon Eu Cash ve 1 hafta Elite* rütbesi
Yarışma Üçüncüsüne 10 TL değerinde 3.800 Nexon Eu Cash

*Elite: Forumdaki etkinliklerde başarı sağlayan ve foruma emeği geçmiş kişilere verilen rütbedir. Yetkileri normal üyeler ile aynıdır, sadece isimde renk değişikliğidir.

Olimpiyat Kuralları

1- Eventte Hack,Bug,Küfür gibi olayların tespiti halinde üye forumdan uzaklaştırılır ve karakteri için gerekli ticket NEXON a bildirilir.

2- WarrockTR Yönetimi tarafından Team Viewer kontrolü yapılmasına itiraz edenler dıskalifiye olur.

3- WarrockTR Yönetimi event tarihlerini daha ileri bir tarihe erteleyebilir.

4- Kodlar Yönetim tarafından değil rayligh tarafından sağlanmaktadır. WarrockTR Yönetimi sadece aracı olmaktadır. Kendisine minnetlerimizi sunarız.

5- Eventte kural dışı veyahut diğer oyunculardan kendini avantajlı duruma getirecek davranışlarda bulunan oyuncuların bu davranışları kanıtlanırsa ve oyunu kazanırsa, ödül 2. oyuncuya verilir.

6- Yönetimden gelen konumlara uymayan, uyarı sonrasında da bu harekete devam eden oyuncular Dıskalifiye olur.

7- WarrockTR Yönetimi bu kuralları değiştirme hakkını gizli tutar.

Herkese iyi forumlar, bizimle kalın Smile

WarrockTR Yönetimi
Elbette Katılacağım Smile
İçimizdeki aşıkları bulma vakti gelmiştir askerler Smile
Warrock ...
Artık türkler azdır belkide,
Rahat yoktur bize
Rahat , sagı , güven sevgi ortamı az olsa bile

Reha'nın olduğu her yerde Biz varız ve var olacağız....

Oyunda neler görmedikki ,
Clanlar kurduk evet,
Küfüre Ve Hileye bir dur dedik,

Tertemiz bir sayfa açtık
Rahat , sagı , güven sevgi ortamı olsun diye...

BUDA BENİMM ŞİİİRİM:::.
Sert kayaya çarptınız Big Grin
Warrock ile başlayıp serbest konulu atıyorum sevgi konulu şiir yazmak biraz garip olacak Smile
(08-17-2013 05:41 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Warrock ile başlayıp serbest konulu atıyorum sevgi konulu şiir yazmak biraz garip olacak Smile

Bu işin içinden başarıyla çıkabilen kazanacak zaten ödülü Smile
şiir kabiliyetim yok Ss.gif Ss.gif Ss.gif
Hasan bir 'R' fazla gibi Smile
(08-17-2013 04:11 PM)TurkishUnions Yazılan: [ -> ]Warrock ...
Artık türkler azdır belkide,
Rahat yoktur bize
Rahat , sagı , güven sevgi ortamı az olsa bile

Reha'nın olduğu her yerde Biz varız ve var olacağız....

Oyunda neler görmedikki ,
Clanlar kurduk evet,
Küfüre Ve Hileye bir dur dedik,

Tertemiz bir sayfa açtık
Rahat , sagı , güven sevgi ortamı olsun diye...

BUDA BENİMM ŞİİİRİM:::.
WarrrockTR
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler