Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Leptop önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar bana oyun oynamak için leptop önerirmisiniz lütfen bütçem max 2500 TL.

Oynamak istediğim oyunlar sunlar

GTA 4
Warrock
COD Black Ops 1-2,MW2,Ghosts
(08-17-2013 01:14 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Arkadaslar bana oyun oynamak için leptop önerirmisiniz lütfen bütçem max 2500 TL.

GTA 4
Warrock

GTA 4'ü boşver GTA 5 Multiplayer çıkacak 1 sene içinde ona hazırlık yap Big Grin
(08-17-2013 01:39 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(08-17-2013 01:14 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Arkadaslar bana oyun oynamak için leptop önerirmisiniz lütfen bütçem max 2500 TL.

GTA 4
Warrock

GTA 4'ü boşver GTA 5 Multiplayer çıkacak 1 sene içinde ona hazırlık yap Big Grin

ekle işte onuda listeye multiplayer baya zevkli olur zaten kaçınılmaz bir oyun onuda ekleyince bu oyunları orta grafiklerde sorunsuz ufacık kasma olmadan oynatıcak bir leptop arıyorum max bütçem dediğim gibi 2500 tl
ama leptop olucak ben sıksık gezen bir insanım Big Grin
LEptop önerisi & Kasa topluyorum konuları > Warrock konuları @WTR
(08-17-2013 01:56 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]LEptop önerisi & Kasa topluyorum konuları > Warrock konuları @WTR

ne yapacaksın benm kaç tane konu açtıgımı leptop alıcam iyice araştırıp bilgi edinmeye calışıyorum bilinçsiz bilgisayar alıp pişman olmak istemiyorum actıgım konular seni rahatsız ettiyse bakma konulara cevap ta yazma oke ??
adam canı sıkıldıkça aynı konuyu tekrar açıyor Smile Eğer pişman olmak istemiyorsan git bu konular ile ilgilenen sitelere sor onlar daha iyi yardımcı olur yada en garantisi dışarıya çıkıp bilgisayarcıları dolaş.
(08-17-2013 02:04 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]adam canı sıkıldıkça aynı konuyu tekrar açıyor Smile Eğer pişman olmak istemiyorsan git bu konular ile ilgilenen sitelere sor onlar daha iyi yardımcı olur yada en garantisi dışarıya çıkıp bilgisayarcıları dolaş.

pişman olmak istemediğim için açıyorum konuları ayrıca ben büyük şehirde yaşıyorum daha yeni taşındık o yüzden dışarıya cıkıp gezemiyorum üstelik siteleri dolaştım ya istediğim leptop u bulamıyorum yada fiyat cok fazla geliyor bende sizlerden yardım arıyorum Smile
Zaten tonlarca öneri yapıldı daha önceki konularında. Sürekli aynı şey ile ilgili konu açmak hiçbir şey değiştirmeyecektir. He burada aldığın cevaplar tatmin etmediyse (ki sonuçta buradaki kimsenin uzmanlık alanı bu değil, tatmin edici cevaplar gelmemiş de olabilir) bu konular üzerine kurulmuş forumlarda cevap aramaya çalışman senin açından daha sağlıklı olur.
(08-17-2013 02:01 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]
(08-17-2013 01:56 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]LEptop önerisi & Kasa topluyorum konuları > Warrock konuları @WTR

ne yapacaksın benm kaç tane konu açtıgımı leptop alıcam iyice araştırıp bilgi edinmeye calışıyorum bilinçsiz bilgisayar alıp pişman olmak istemiyorum actıgım konular seni rahatsız ettiyse bakma konulara cevap ta yazma oke ??

Ben 2 gün önce oturup erinmeden 5 paragraf yazı yazdım sana laptop önerisi olarak. Şimdi cevap da yazma oke falan, nerenin amelesisin sen ?
sözlerine dikkat edermisin ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler