Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tarayıcılar vs İDMAN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 5h5l.png] İdman (13.591mb/sny)

[Resim: 4ta.png] Firefox (7.8mb/sny)

Aynı dosyayı iki farklı programdan indirdim ortaya bu kadar büyük bir fark çıkacağını hiç tahmin etmiyodum. Big Grin Big Grin
idman'ın yaptığı şey diğer internet kullanan herşeyin hızını düşürerek asıl indirmek istediğin programa yük veriyor ve bu yüzden hızlı iniyor victory.gif
(08-16-2013 09:13 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]idman'ın yaptığı şey diğer internet kullanan herşeyin hızını düşürerek asıl indirmek istediğin programa yük veriyor ve bu yüzden hızlı iniyor victory.gif

+1903. O yüzden çok tutulan bir poroğram
IDM diğer sunucuları kısmaz.
8 Farklı sunucuyla indirmeyi gerçekleştirir. arttırabilir yada azaltabilirsin.
İDMAN dan en güzel şekilde yararlanmak için premiumlu sitelerden indirme yapın 8mb limitsiz netle 12mb hızda indirme yapıyor dehşet bir hız sağlayabilir birde torrent var ama pek fazla tercih eden değilim
(08-16-2013 11:56 PM)jrees Yazılan: [ -> ]İDMAN dan en güzel şekilde yararlanmak için premiumlu sitelerden indirme yapın 8mb limitsiz netle 12mb hızda indirme yapıyor dehşet bir hız sağlayabilir birde torrent var ama pek fazla tercih eden değilim

IDMAN hızlı çalışıyor bilgisayarımın vazgeçilmezi zaten. Torrent konusun da seed olayı önemli. Seed iyiyse çok çok yüksek verim alırsın.
Her formattan sonra kurduğum ilk programdır İDMAN Smile.

Buda arkadaşımın bana gönderdiği resim Smile
[center][Resim: 1000240_541708895885061_1814038032_n.jpg][/center]
Ama her indimede maksimum hız farklı oluyor Big Grin O dosyanın linkini bana yollasın bide ben çekiym indirme hızını Big Grin resimdeki link (http://s02.alldebird.com/dl/379s2b3a8a/0...n.com.rar) bunu göndersin bana bide ben deneyim Big Grin
Referans Adresler