08-15-2013, 10:58 PM
08-16-2013, 12:02 PM
Geniş alan skorlarına aşina olduğum için dar alanda yapılan bu skorları pek iyi skor gibi görmüyorum. Fakat tebrikler muhakkak zordur.

08-16-2013, 02:57 PM
Khali'ciyiz kardeşiz.
08-16-2013, 10:57 PM
Sağolun yorumlarınız için
Zor değil ya bunlar çerez gibi kalıyor eski oyuncular olduğu zaman zorlanıyorum biraz 
Zor değil ya bunlar çerez gibi kalıyor eski oyuncular olduğu zaman zorlanıyorum biraz 
08-16-2013, 10:59 PM
11 lvl bi charım var bi elde 3 den fazla adam vurunca oyundan atılıyorum ovc diyen mi dersin opk diyenmi dersin bugcu diyenmi dersin her türlü çamuru atıyorlar
08-16-2013, 11:34 PM
Aynen hep öyle oluyor.Ya bu oyunun bize bir yararı var mı ki hack açıp kd kasalım stres atmak için oynuyoruz,bana bir k1 ya da m4a1 olsun yeter zamanında çok aldanıp para kaptırdım pre,retail vs. item yok diye hack damgası yiyoruz.Benim laptop'ım alienware x18 r2 bilen bilir özelliklerini,beats power kulaklığım var hoparlöre takıyorum bana yetiyor 

08-16-2013, 11:49 PM
aynen katılıyorum çok para bende harcadım özellikle nexona ilk geçiş zamanında 70k nx almışımdır charıma itemleri meraktan bide silahlarda iyi olunca vurmakta kolaylaşıyor hemen hacke bağlıyorlar çok tantana olunca oyunda satmıştım charımı sonra ara ara kasıp bıraktım şimdi bi 11 lvl charla oynuyorum bi m14 var okadar mısson nagat aldım meraktan birde
neymiş efendim ezikmişim yeni playermışım okadar oynamayı bilemezmişim falan filan diyolar tv ye gel diyince oyundan atılıyorum adamın canını sıkıyorlar 2 oyun zevkimiz var onunda içine ediyorlar
neymiş efendim ezikmişim yeni playermışım okadar oynamayı bilemezmişim falan filan diyolar tv ye gel diyince oyundan atılıyorum adamın canını sıkıyorlar 2 oyun zevkimiz var onunda içine ediyorlar08-17-2013, 05:16 AM
Mission nagant mı :O 17500 nx cash istiyor diye biliyordum
Adam küfürü basıyor sonra tv istiyor geçen verdim birisine müşteriye bakarken windows u silmeye çalışıyor
abi 3 gün uğraşıyorum ben pc yi kurmak için elim ayağım wr oynarken bile çekiniyorum bir şey olucak diye adam ne hainlikler düşünüyor D:
Adam küfürü basıyor sonra tv istiyor geçen verdim birisine müşteriye bakarken windows u silmeye çalışıyor
abi 3 gün uğraşıyorum ben pc yi kurmak için elim ayağım wr oynarken bile çekiniyorum bir şey olucak diye adam ne hainlikler düşünüyor D: