Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: COD Ghost Multiplayer gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
COD serisini mw3 çıkınca bırakmıştım bu sene iyi bir bilgisayar ile tekrar başlamayı düşünüyorum ve bu seferki birazda hoşuma gitti Smile 3 saat önce yayınlandı sizin görüşlerinizide almak isterim tabi Tongue

işte bnm bahsettiğim oyun bi bilgisayar buldum leptop bu oyun icin özellikleri yayınlanmamış daha ondan kaldırırmı bilemem ben yazayım oyunun özelliklerini tahmin edersiniz heralde ona göre yorum yazrsınız

MSI GE60 0ND serisi
Ekran kartı 2 GB
intel core i5 işlemci
750 GB HDD
8 GB ram

cart curt pc 2100 tl küsür yanında leptop sırt cantası hediye ediliyor.
(08-15-2013 01:41 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]işte bnm bahsettiğim oyun bi bilgisayar buldum leptop bu oyun icin özellikleri yayınlanmamış daha ondan kaldırırmı bilemem ben yazayım oyunun özelliklerini tahmin edersiniz heralde ona göre yorum yazrsınız

MSI GE60 0ND serisi
Ekran kartı 2 GB
intel core i5 işlemci
750 GB HDD
8 GB ram

cart curt pc 2100 tl küsür yanında leptop sırt cantası hediye ediliyor.

cod olucağı için zorlamaz bence ama bu seferki next-gen sayıldığı için hiç belli olmaz bende öyle fazla anlamam ama i5 işlemci ile olucak iş değil bence sen illa laptop alıcam diyorsan MSI i7 işlemci olanını al...Her seferinde sormana gerek yok zaten özellikleri gelince oyun *can you run it* sayfasına eklenir ordan laptop ile girip bakarsın sana neyin eksik ne lazım olduğunu gösterir.
İzledim 1saat 50dakikasınıda çok güzel bi gösteri oldu Eric Hishbergin ağzından ballar damlıyodu ama herzaman gösterileri mükkemmel yapıyorlar sonra oyuna gelince heç güzel bişi olmuyor Big Grin Battlefield daha güzel yapıyor Smile))
COD serisini bitirmiştim. Oynamaya değer yine bu oyunu ile bir klasik yapmıştır eminim. Videoda da belli etmiş zaten Smile
ben cod ghostsu oynamayı düşünmüyorum. Bir savaş oyunu çıkıp da kendini köpekle, denizde önünden çekilen balıklarla aynı türdeki diğer oyunlardan üstün tutmaya çalışırsa, o oyundan bir halt olmaz.
Iste Bo2de Prestige Master olunca bo2 biraktim bir an once bu oyunun cikmasini bekliyorum yine turkiyeye gelmeden 1 hafta evvel elimde olur Smile
Referans Adresler