Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
4 yıldan sonra çürüyen laptopumdan kurtularak kasa toplayacağım.Vatan Bilgisayar Cevizlibağ'dan almayı düşünüyorum orası güzel göründü.Ps3 ve monitörde ordan aldım zaten.Her neyse :

Ciddi ciddi bana yardımcı olacak bir arkadaş lazım.Buraya parça isimleri yazacak değil.Çünkü hiç anlamıyorum.Hiç ama gerçektende.Bu yüzden güzel bir sistem önerecek arkadaşlar bana ö.m yoluyla ulaşsın lütfen.
maksimum fiyatın nedir?
1500 2000
1800 enfazla 1900e i5 yada amd fx tarzı ama tam bir canavar uçak makina toplarsın tam parçaları şimdi söylemem neden dersen genelde parçaları bire bir alıcıyla seçiyoruz direk nakitle alıcaksan tavisyem vatan gibi yerlerden değil iyi tanıdık teknik servisçi varsa al derim hem hızlı eline geçer hemde sıkıntı yaşadınmı 1 ay pcsiz kalmazsn
Bizzat çalışıp para kazanmadığım için ailem tarafından ihtiyaçlarım karşılanıyor.Ve onlarda bilindik garantili yerlerden alırlar.Bu yüzden :

Vatan ta ta ta tannn...
ozaman tavsiyem indirimli ürünlere dikkat et birde %30 ve %50 toptan alımlarda hediye çekleri verirler anakart işlemci ekran kartı 1100 bulur sonraki alışverişinde çekleride kullana bilirsin
Ben kasa toplayamam.Yani tornavida sıkmayı bile bilmiyorum düzgün.Vatan montaj yaparmı ?
söylemen yeterli onların kendi adamları var 1 saate kasayı hazır hale getirirler
1 saat sürermi yahu daha az sürer gibi geldi bana Smile
Başka bir konu 2000 liralık PC için öneriler olan bir link paylaşmıştım keşke bir araştırsaydın.

(08-07-2013 09:27 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Buraya tıklayarak 2000 lira civarına birkaç alternatif bulabilirsin. Fiyatlara monitör,klavye, mouse vb. çevre birimleri dahil değildir

Edit: Ayrıca evet, Vatan'a söylersen toplarlar. Hatta cevizlibağ'a gitmek yerine git silivri'de ki yere zaten silivri'de oturuyorsun. ben bu parçalardan oluşan bir sistem toplayacağım ama bu parçalar bu şubede yok. donanımlar buraya gelse siz kurunca alsam olur mu de olsun bitsin.
Referans Adresler