Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 3D filme altyazı gömmek.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
3D film indireceğim fakat bunu indirmeden sormam gerek. Malum 3d filmlerin boyutları Big Grin İlk defa yapacağım için bilmiyorum. İnternettede tatmin edici cevaplar bulamadım. Bilen arkadaşım varsa konu altından hangi program ile hallettiğini bana altırsa çok iyi olur Smile
Altyazı aramakla uğraşmam bilgisayardan izleyeceksen Bs Playeri öneririm filmi açtığında otomatik altyazı listesini açar (fps ayarına uygun altyazıları) onaylamanı bekler Gom Player çok rahattı bundan vazgeçmem diyordum Bs Playerin rahatlığı hiç birinde yok.
(08-12-2013 11:25 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Altyazı aramakla uğraşmam bilgisayardan izleyeceksen Bs Playeri öneririm filmi açtığında otomatik altyazı listesini açar (fps ayarına uygun altyazıları) onaylamanı bekler Gom Player çok rahattı bundan vazgeçmem diyordum Bs Playerin rahatlığı hiç birinde yok.

Onu biliyorum fakat alt yazı çıkmazsa ne olacak? Uğraş dur indirdiğimle kalıcam Smile
(08-13-2013 12:32 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(08-12-2013 11:25 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Altyazı aramakla uğraşmam bilgisayardan izleyeceksen Bs Playeri öneririm filmi açtığında otomatik altyazı listesini açar (fps ayarına uygun altyazıları) onaylamanı bekler Gom Player çok rahattı bundan vazgeçmem diyordum Bs Playerin rahatlığı hiç birinde yok.

Onu biliyorum fakat alt yazı çıkmazsa ne olacak? Uğraş dur indirdiğimle kalıcam Smile

İndirmeden izle ?
(08-13-2013 02:22 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(08-13-2013 12:32 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

İndirmeden izle ?

3D de sıkıntı oluyor. Gözü bozacak derecede görüntü alıyorum
Beyler bana da bi bluray için program önerin daha Smile Daha önceden Cyberlink vardı ama recoveryden sonra tekrar yüklemedim, başka istiyorum.
(08-13-2013 07:17 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Beyler bana da bi bluray için program önerin daha Smile Daha önceden Cyberlink vardı ama recoveryden sonra tekrar yüklemedim, başka istiyorum.

Anlamadım? Ss.gif
(08-13-2013 07:46 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(08-13-2013 07:17 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Beyler bana da bi bluray için program önerin daha Smile Daha önceden Cyberlink vardı ama recoveryden sonra tekrar yüklemedim, başka istiyorum.

Anlamadım? Ss.gif

Blu-ray oynatmak icin program onerisi istedim la Big Grin
(08-13-2013 07:50 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]

Anlamadım? Ss.gif

Br player mı? Big Grin Yoksa program mı? Program istiyorsan (film için) splash pro iyidir.
(08-13-2013 08:48 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(08-13-2013 07:50 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]

Anlamadım? Ss.gif

Br player mı? Big Grin Yoksa program mı? Program istiyorsan (film için) splash pro iyidir.

Olm ya yazdık ya program diye Big Grin Splash pro kullanmıştım daha önceden ama blu ray'leri açamadım diye hatırlıyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler