3D film indireceğim fakat bunu indirmeden sormam gerek. Malum 3d filmlerin boyutları

İlk defa yapacağım için bilmiyorum. İnternettede tatmin edici cevaplar bulamadım. Bilen arkadaşım varsa konu altından hangi program ile hallettiğini bana altırsa çok iyi olur

Altyazı aramakla uğraşmam bilgisayardan izleyeceksen Bs Playeri öneririm filmi açtığında otomatik altyazı listesini açar (fps ayarına uygun altyazıları) onaylamanı bekler Gom Player çok rahattı bundan vazgeçmem diyordum Bs Playerin rahatlığı hiç birinde yok.
(08-12-2013 11:25 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Altyazı aramakla uğraşmam bilgisayardan izleyeceksen Bs Playeri öneririm filmi açtığında otomatik altyazı listesini açar (fps ayarına uygun altyazıları) onaylamanı bekler Gom Player çok rahattı bundan vazgeçmem diyordum Bs Playerin rahatlığı hiç birinde yok.
Onu biliyorum fakat alt yazı çıkmazsa ne olacak? Uğraş dur indirdiğimle kalıcam

(08-13-2013 02:22 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (08-13-2013 12:32 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (08-12-2013 11:25 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Altyazı aramakla uğraşmam bilgisayardan izleyeceksen Bs Playeri öneririm filmi açtığında otomatik altyazı listesini açar (fps ayarına uygun altyazıları) onaylamanı bekler Gom Player çok rahattı bundan vazgeçmem diyordum Bs Playerin rahatlığı hiç birinde yok.
Onu biliyorum fakat alt yazı çıkmazsa ne olacak? Uğraş dur indirdiğimle kalıcam 
İndirmeden izle ?
3D de sıkıntı oluyor. Gözü bozacak derecede görüntü alıyorum
Beyler bana da bi bluray için program önerin daha

Daha önceden Cyberlink vardı ama recoveryden sonra tekrar yüklemedim, başka istiyorum.