Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samsung CorbyPro satılır/2. el telefon alınır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Satılık Samsung Corby Pro

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcShDwaiX668h7zFSq30boL...G-9T_DEO7B]

Elimde Samsung Corby Pro B5310 modeli telefon var. Telefon 2 senedir bende ve hep jelatiniyle kullanıldı, 5-6 gün önce bozulduğu için çıkardım. 3G, Görüntülü Görüşme, Wi-Fi, 5 MP Kamera gibi özellikleri mevcuttur.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Kamerası gerçekten çok hoş, 5 MP ancak Galaxy S2 nin kamerasından çok daha iyi resim alabiliyorum, ancak videosu S2 kadar iyi değil. Telefon ile çektiğim bir kaç manzara resmini de ciddi kişilere gönderebilirim.

Telefon hasarına gelince sağında solunda ufak ezilmeler mevcut ancak görüntüyü bozmuyor. 4-5 TL ye kapak değiştirince gayet şık duracaktır. Teknik olarak hiçbir arızası yoktur Klavyenin mükemmelliğini anlatmama gerek yok, tuşlardan mesaj atmayı sevmeyen biri olarak aldım ve 2 sene boyunca klavyesinden çok memnun kaldım, tuşlar çok rahat seçiliyor. IMEI numarası pasaport üzerine kayıtlıdır, ulu orta IMEI vermediğiniz kapanma ihtimali yoktur.

Satmamın nedeni, biraz birikmişim var burdan gelen parayı ekleyerek daha iyi bir model almayı planlıyorum.

Fiyat konusunda fazla zorlamayacağım. 150 TL düşünüyorum. Pazarlığını da yaparız forumda uzun zamandır haşır neşir olduğumuz kişilere fiyat konusunda tolerans gösteririm.

2. el Telefon Alınır

Öncelikle belirtmeliyim ki bütçem 200-300 TL arasında ki değişebilir. Telefon takası da olabilir yukarıdaki telefon + para şeklinde anlaşabiliriz. Android veyahut Windows Phone işletim sistemi tercihimdir. Kafamda belirli bir model yok ancak, HTC, Samsung, Nokia lumia serileri önceliklidir.

Ciddi kişiler ÖM ile ulaşabilir, sorularınızı konu altından sorabilirsiniz.

İyi forumlar Smile
Oh oh sonunda whatsappa adam çıktı Big Grin

-Özelden iletişime geçiniz. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun Smile
Referans Adresler