Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tebrikler Galatasaray
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İlk defa hakemle mücadele etmeden bir maç yapıldı.
(08-12-2013 10:57 AM)Yamann Yazılan: [ -> ]İlk defa hakemle mücadele etmeden bir maç yapıldı.

Her iki tarafa da hatalı kararlar olduğu için katılabilirim. Barajlar nolcak Big Grin 1 tane 9.15 olmadı la
İki takımda iyi oynadı. Galatasaray'ı özellikle Muslera'yı tebrik etmek lazım. İki takımında gol getirebilecek çok iyi pozisyonları oldu.
(08-12-2013 09:42 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe gereksiz yere 10 kişi kaldı. Ama kartlar doğruydu. Belki Alves'in ortasahaya kadar açıldığı pozisyonda hakem kart göstermek yerine avantaja bırakabilirdi çünkü GS gole gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kuyt çok özverili bir şekilde mücadele etti. Mert belki maçı kaybetmemize neden olan bir gol yese de yapabileceği çok fazla bir şey yoktu. Maç farka bile gidebilirdi aslında. Bence gayet iyi bir performans sergiledi. Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra da güzel pozisyonlara girdi ama değerlendiremedi. Birçok atağı da GS defansı kesti zaten. Maçın sonlarına doğru Sow'un bir kafa topu vardı ve Muslera güzel bir kurtarış yaptı. Hani bazen söylenir ya "2 güzel hareket" diye aynı o şekilde. Ayrıca bir Fenerbahçe'li olarak Drogba'ya hayran kaldım. Kesinlikle Rıdvan Dilmen'in dediği gibi "Drogra bu lige fazla". Smile

Tebrikler Galatasaray.
Rıdvan ilk Drogba geldiğinde ''Drogba'nın Galatasaray'a pek katkısı olacağını zannetmiyorum." demişti Big Grin
(08-12-2013 05:47 PM)Akif E. Yazılan: [ -> ]
(08-12-2013 09:42 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe gereksiz yere 10 kişi kaldı. Ama kartlar doğruydu. Belki Alves'in ortasahaya kadar açıldığı pozisyonda hakem kart göstermek yerine avantaja bırakabilirdi çünkü GS gole gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kuyt çok özverili bir şekilde mücadele etti. Mert belki maçı kaybetmemize neden olan bir gol yese de yapabileceği çok fazla bir şey yoktu. Maç farka bile gidebilirdi aslında. Bence gayet iyi bir performans sergiledi. Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra da güzel pozisyonlara girdi ama değerlendiremedi. Birçok atağı da GS defansı kesti zaten. Maçın sonlarına doğru Sow'un bir kafa topu vardı ve Muslera güzel bir kurtarış yaptı. Hani bazen söylenir ya "2 güzel hareket" diye aynı o şekilde. Ayrıca bir Fenerbahçe'li olarak Drogba'ya hayran kaldım. Kesinlikle Rıdvan Dilmen'in dediği gibi "Drogra bu lige fazla". Smile

Tebrikler Galatasaray.
Rıdvan ilk Drogba geldiğinde ''Drogba'nın Galatasaray'a pek katkısı olacağını zannetmiyorum." demişti Big Grin

http://s7.directupload.net/images/130812/8bxdu3h8.swf
Mert çoğu kişiyi olduğu gibi benide şaşırtı. Çok rahat farka giderdi maç. Mert formundaydı.
(08-12-2013 06:09 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Mert çoğu kişiyi olduğu gibi benide şaşırtı. Çok rahat farka giderdi maç. Mert formundaydı.

Tecrübe kazanması lazım. Potansiyeli olan biri. Umarım böyle devam eder..
Teşekkür ederiz. Her zaman dostluk kazanır umarım.
Insallah Big Grin
(08-12-2013 01:38 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]
(08-12-2013 12:41 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]bende bir fenerli olarak tebrik etmek isterdim ama galatasaray son 15 dakika yatarak oynadı büyük takımlar genelde yatmazlar ^^

Saçmalama istersen. Ne yapacaktı ? 10 kişi kaldık zaten rakip 1-0 öne geçti ve doğal olarak top çevirmeye başladı. Hangi takım böyle yapmıyor ? Bırakın bu düşünceleri artık.

Tebrikler Galatasaray..

aynen bende bir fenerli olarak galatasarayı tebrik ederim her iki takımada teşekkür ederiz iyi ve keyifli bir maç oldu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler