Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun leptopları buldum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
MSI daima iyidir yada asus alacan bende asus war oyunlarda canavar çok memlunum
işlemci hızın 2.5 üstünde olsun ekran kartın iyi olsun bak
sendekinin linkini atarmısın bi ??
bide benim sectigim msı nasıl
ooo kafalar çalışmaya başlamış. MSI iyidir, senin seçtiğin model de iyi yalnız işletim sistemi dos ona dikkat et. Ben oyunlarda çok iyi performans alıyorum ve turbo fana bile gerek kalmıyor, ısınmıyor bilgisayar. Ama linkteki benimkine göre zayıf. Modeli bi araştır forumlarda.
sendekini yollarmısın link olarak bide dos nedir ??
(08-10-2013 11:27 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]sendekini yollarmısın link olarak bide dos nedir ??

İşletim sistemi. Yani Windows değil dos gelcek.
http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=373
kaç para bu canavar ??
(08-11-2013 12:05 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]kaç para bu canavar ??

1400 dolara almıştım Amerika'dan.
türk lirası olarak kaç paradır türkiyede
almanyada ne kadar eder türk lirasıyla
benim sordugum msı leptop nasıl sence cod ghosts u orta grafiklerde kaldırır mı ?
(08-11-2013 12:27 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]türk lirası olarak kaç paradır türkiyede
almanyada ne kadar eder türk lirasıyla
benim sordugum msı leptop nasıl sence cod ghosts u orta grafiklerde kaldırır mı ?

Cod genelde grafik özellikleri olarak bilgisayarları zorlamayan oyunları yapıyor problem olmaz. Türk Lirası olarak hatırlamıyorum dolar 1.8tl iken almıştım sanırım. Linkteki laptop gayet iyi. Fakat onun kasasını hiç görmedim benimkinden farklı, sanmıyorum ama ısınma sorunu falan bi araştırman lazım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler