Öncelikle oyunun adında MW4 diye bir ibare yok. Soruna gelirsek; oyunun sistem gereksinimleri henüz açıklanmadığından ve laptop'ın ekran kartı marka-modeli belirtilmediğinden dolayı bir şey demek yanlış olur. Fakat her COD oyununda olduğu gibi yine ortalama bir bilgisayar rahat rahat Ghosts'ı da oynatır
(08-10-2013 01:27 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Öncelikle oyunun adında MW4 diye bir ibare yok. Soruna gelirsek; oyunun sistem gereksinimleri henüz açıklanmadığından ve laptop'ın ekran kartı marka-modeli belirtilmediğinden dolayı bir şey demek yanlış olur. Fakat her COD oyununda olduğu gibi yine ortalama bir bilgisayar rahat rahat Ghosts'ı da oynatır
Son cümlene katılıyorum. 7 yıllık bilgisayarım bile mw3 ü ortalama özellikler ile oynattı. Arada kasmalar oluyordu tabi ama oynanılabilir dereceydi.
-Bilgisayar perfomans testi için daha iyi bir oyun seçmelisin

En düşük ayarlarda oynayabilirsin ama daha yüksek ayarlar için, sormuş olduğun labtop eksik kalabilir.
(08-10-2013 01:49 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]En düşük ayarlarda oynayabilirsin ama daha yüksek ayarlar için, sormuş olduğun labtop eksik kalabilir.
labtop labtop labtop labtop labtop labtop labtop labtop labtop labtop labtop
bence özellikleri güzel sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Isınma problemi olursa soğutucu takviyesi yapabilirsin.
(08-10-2013 01:45 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (08-10-2013 01:27 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Öncelikle oyunun adında MW4 diye bir ibare yok. Soruna gelirsek; oyunun sistem gereksinimleri henüz açıklanmadığından ve laptop'ın ekran kartı marka-modeli belirtilmediğinden dolayı bir şey demek yanlış olur. Fakat her COD oyununda olduğu gibi yine ortalama bir bilgisayar rahat rahat Ghosts'ı da oynatır
Son cümlene katılıyorum. 7 yıllık bilgisayarım bile mw3 ü ortalama özellikler ile oynattı. Arada kasmalar oluyordu tabi ama oynanılabilir dereceydi.
-Bilgisayar perfomans testi için daha iyi bir oyun seçmelisin 
bilgisayar cin performans testi yapmaya calışmıyorum bu oyunu merak ediyorum ve oynamak istiyorum ondan dolayı bunu sectim.
LOW grafiklerde belki oynayabilirsin.
Tam bilmiyorum ama oynarsın galiba bende bunun i3 olanı var battlefield 3 gibi oyunlarda normal ayarda oynatıyor....Ama hiç belli olmaz laptop oyun oynamak için yapılmadı bazıları hariç tabi