Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone 5 Sim Kart
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-09-2013 01:04 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(08-09-2013 12:51 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]zaten seffaf olmyan jelatin bulunmuyor piyasada Big Grin

Şeffaf dememden ziyade demek istediğim parlaktı fakat yaşına veriyorum..
(08-09-2013 12:57 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]
(08-09-2013 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Peki o zaman telefonu almaya karar verdim şuan kılıf ve ekrana şefaf bir jelatin alayım Smile

Dostum jelatin alırken mat olmasına dikkat et.Jelatinlerde 2 tane seçenek var.Biri parlak olan cam gibi biri de mat olan.Parlak olanı alırsan yazın güneş telefona vurduğunda gözlerini alır telefonu göremezsin.Ama mat öyle değil.Güneşte felan daha iyi görme imkanın var.Uyarayım dedim.

Teşekkür ederim önerine göre alacağım jelatini.

Rica ederim.
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış bende ek olarak birşeyler eklemek istiyorum hatlarda bulunan KB yani hattın üstünde 64kb filan yazıyor ya hattını 128KBlık yaptırman lazımmış internet hızın için sanırım bende pek bilmiyorum ama ginede söylemek istedim belki beni keklemiş olabılırler Big Grin
Amma uzamış konu Big Grin Sim kartı kestirme,micro ile değiştir.Bendede iphone 5 beyaz var sim kartı kestirdim 3-4 ay sonra kullanılamaz oluyor.Değiştir direk.
(08-09-2013 04:39 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış bende ek olarak birşeyler eklemek istiyorum hatlarda bulunan KB yani hattın üstünde 64kb filan yazıyor ya hattını 128KBlık yaptırman lazımmış internet hızın için sanırım bende pek bilmiyorum ama ginede söylemek istedim belki beni keklemiş olabılırler Big Grin

Doğru diyorsun telefoncuya sorarım ben onu internet hızı 42 mbps telefonun.
iPhone'nun internet hızı coşuyorda,TTNET coşamıyor.Birde,tercihen beyaz al.Hatta istersen 4S almanı tavsiye ediyorum dostum.Çünkü 5'in kenarları aynadan,bu yüzden 3 kere düşürürsen telefonu,en az 6-7 oyuk 'çizik değil' olucaktır telefonda.Siyahta ise boya çıkmaları olucaktır.Ben 2-3 ay önce aldım telefonu.Hem üstü hem altında 1'er tane oyuk var,ve kameradan ses geliyor.Ve 1 kere düşürdüm yalnızca.Çok ''damage'' alıyor Big Grin 4S tavsiye ederim.
(08-09-2013 02:03 PM)Shy Yazılan: [ -> ]iPhone'nun internet hızı coşuyorda,TTNET coşamıyor.Birde,tercihen beyaz al.Hatta istersen 4S almanı tavsiye ediyorum dostum.Çünkü 5'in kenarları aynadan,bu yüzden 3 kere düşürürsen telefonu,en az 6-7 oyuk 'çizik değil' olucaktır telefonda.Siyahta ise boya çıkmaları olucaktır.Ben 2-3 ay önce aldım telefonu.Hem üstü hem altında 1'er tane oyuk var,ve kameradan ses geliyor.Ve 1 kere düşürdüm yalnızca.Çok ''damage'' alıyor Big Grin 4S tavsiye ederim.

Bende öyle düşünüyordum ilk başta fakat iphone 5s veya 6 çıkarsa 4s arka planda kalacak şuan iPhone 4 ün düştüğü durum gibi o yüzden vazgeçtim.
Bırakın lphone falanmış peeh. S4'e bekleriz gençler.
(08-09-2013 02:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bırakın lphone falanmış peeh. S4'e bekleriz gençler.

Tanış aldı baktım kurcaladım biraz fakat bana göre bir telefon değil s4 o yüzden seçimimi iPhone tarafından kullanmak istedim.
Eeh konuya cevap verilmiş bize de hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı olsun kardeşim Smile
S4 öğrenci telefonu değil.Cebime bile sığmıyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler