08-06-2013, 03:29 PM
Oğuzhan, Halil sadece bilgi sahibi olmak için sormuş olduğu bir sorudur bu. "nCaTReis54 (98)"'i gördükten sonra sinirlerine hakim olamadığını düşünüyorum. Sorunun herhangi bir yerinde suçlama yok.
(08-06-2013 03:27 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Bak şu konuya kaç kişi yorum atmış. Bir benim yazdığımı bir de gelen yorumları tek tek oku. Sonra düşün acaba hata nerede diye. Olumsuz yorum atan tek kişi sensin. Bu kadar insan yanlış anladı da bir sen mi doğru anladın. Ben söyleyeceğimi söyledim yorumu sende okudun. Hala aynı mantık devam ediyorsan sana hiçbir şey demiyorum.
(08-06-2013 01:28 PM)NcaHeroTR Yazılan: [ -> ]Siz İnsanları Anlamıyorum, Ulan Hiç Araştırma Bilgi Yok Hemen Milleti Karalıyorlar.Yok Efendim PW,Yok Hack ne bu ya Nasıl insanları Karalarsınız. Bi bilgin olmadan delilin olmadan Kimi Karaladığını Sanıyorsun. Yarabbim Yarasulallah
Bu arada Nca Clan'ında Bulunuyorum diye savunma söz konusu yoktur Bu dediklerimle masum olan herkezin yanındayım....
Saygı Ve Sevgilerimle.
1. mesajda hiç bir suçlama yok. Açıkçası bende görünce şaşırdım. Fakat artık bunlar lolabilecek şeyler. Nexona geçtikten sonra bir çok exp eventı oldu. Daha geçen hafta iki günlük %400 exp eventı oldu. Hesap sahipleri akıllarını kullanarak bu eventı lehlerinde kullandığını düşünüyorum. Akside olsaydı banlanırlardı zaten. Her gün görüyorsunuz yukarıda o kadar kişi power level yaparken yakalanıyor ve banlanıyor.(08-06-2013 04:30 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ](08-06-2013 01:28 PM)NcaHeroTR Yazılan: [ -> ]Siz İnsanları Anlamıyorum, Ulan Hiç Araştırma Bilgi Yok Hemen Milleti Karalıyorlar.Yok Efendim PW,Yok Hack ne bu ya Nasıl insanları Karalarsınız. Bi bilgin olmadan delilin olmadan Kimi Karaladığını Sanıyorsun. Yarabbim Yarasulallah
Bu arada Nca Clan'ında Bulunuyorum diye savunma söz konusu yoktur Bu dediklerimle masum olan herkezin yanındayım....
Saygı Ve Sevgilerimle.
Dostum biraz sakin ol1. mesajda hiç bir suçlama yok. Açıkçası bende görünce şaşırdım. Fakat artık bunlar lolabilecek şeyler. Nexona geçtikten sonra bir çok exp eventı oldu. Daha geçen hafta iki günlük %400 exp eventı oldu. Hesap sahipleri akıllarını kullanarak bu eventı lehlerinde kullandığını düşünüyorum. Akside olsaydı banlanırlardı zaten. Her gün görüyorsunuz yukarıda o kadar kişi power level yaparken yakalanıyor ve banlanıyor.
(08-06-2013 09:21 PM)NcaHeroTR Yazılan: [ -> ](08-06-2013 04:30 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ](08-06-2013 01:28 PM)NcaHeroTR Yazılan: [ -> ]Siz İnsanları Anlamıyorum, Ulan Hiç Araştırma Bilgi Yok Hemen Milleti Karalıyorlar.Yok Efendim PW,Yok Hack ne bu ya Nasıl insanları Karalarsınız. Bi bilgin olmadan delilin olmadan Kimi Karaladığını Sanıyorsun. Yarabbim Yarasulallah
Saygı Ve Sevgilerimle.
Dostum biraz sakin ol1. mesajda hiç bir suçlama yok. Açıkçası bende görünce şaşırdım. Fakat artık bunlar lolabilecek şeyler. Nexona geçtikten sonra bir çok exp eventı oldu. Daha geçen hafta iki günlük %400 exp eventı oldu. Hesap sahipleri akıllarını kullanarak bu eventı lehlerinde kullandığını düşünüyorum. Akside olsaydı banlanırlardı zaten. Her gün görüyorsunuz yukarıda o kadar kişi power level yaparken yakalanıyor ve banlanıyor.
Güzel Kardeşim Sakinim Evet Suçlama olmayabilir. Tamam Eyv'ta Şu Exp Eventlerini bana niye anlatıyorsunki Ben Zaten biliyorum O yüzden O lwl lere Geldiler O adamlar Bunu Bende Biliyorum ama Neden bana anlatma gereği duydun Bilmiyorum