Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premıum sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar ben yaklasık 30 dk önce premıum aldım . Ve dinar silah 5. slot felan geldi . Sorun şu ; 5. slot gelmesıne ragmen 5. slota silah koyamıyorum 6. slot aldım sorun yok .

5. slota koyamamamın dısında 3. slotata silah koyamamaya basladım .

Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Teşekkürler...
Silahı kolayken hemen silahın yanındaki 5.slot düğmesine basıyorsunuz değil mi ?

Aksi takdirde 3. slota koyacaktır.

Bu arada aldığınız premium, 30 günlük mü yoksa event premiumu mu ?
(08-06-2013 12:33 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Silahı kolayken hemen silahın yanındaki 5.slot düğmesine basıyorsunuz değil mi ?

Aksi takdirde 3. slota koyacaktır.

Bu arada aldığınız premium, 30 günlük mü yoksa event premiumu mu ?

Hayır aslında cok sacma ama 3 . ve 5. slota koyulacak silahların yanında kullan diye bır buton cıkmıyor Ss.gif 30 gunluk
Envanterinizden silahın üstüne gelip 5. slot kısmını işaretleyin. İlk defa böyle bir sorun duyuyorum çünkü siz bir şeyi eksik yapıyorsunuzdur Smile
Resım yollayamıyorum bulsam aslında .d
Kardeşim oyundan koyacaksın cephanelikten koyulmayı kaldırdılar
(08-06-2013 12:41 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Kardeşim oyundan koyacaksın cephanelikten koyulmayı kaldırdılar

Siteden nerden koyucam itemleriki ??
Ne sitesi kardeşim? onları outboxtan aktive ettinmi siteden koyma yok
(08-06-2013 12:48 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Ne sitesi kardeşim? onları outboxtan aktive ettinmi siteden koyma yok

Ya kardesım out boxda sadece gold pre vardı aktıve ettım . Herşey acıldı ama
3 slota bazı silahları 5. slotada hiç bir silahı koyamıyorum .

Silahların yanında Kullan diye bir buton cıkmıyor .
Out boxda silah felan yk . cephanelikten aldım silahları
Diyorum ya kardeşim hani oyuna girip başlıyorsun ya mariene filan işte orda "é" tuşuna basıp (kısacası esc tuşunun altındaki tuşa bas) ordan 5.slota tıkla ordan istediiğini seç nexon böyle birşey yaptı cephanelikten konulamıyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler