Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Leptop
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://www.teknosa.com/urunler/125032498...4-notebook Arkadaslar bu pc yı hafta sonu almayı dusunuyorum fıyatı cazıp geldı bırde bıraz arastırdım genel olarak kullananlar memnun bu bılgısayardan bırde sızın fıkrınızı alayım guncel oyunları oynayabılırmıyım (b3 fılan)bırde ıslemcı kalıtesı nasıldır amd a10 ıntelle kıyas yapsam hangı ıslemcısıyle kafa kafaya gelır anlayan arkadaslar yardımcı olursa senınırım pek anlamıyorum pcden baska leptop tavsıyelerıde alabılırım max butcem 1600 lira.
Leptoplardan oyun bilgisayari olmaz olurda paraya kiyman gerekir bence sen masaustu pc topla ben ole yapcam.
1.600 tl ye bundan kat kat iyisini toplarsın ama illede leptop alcam diyosan oyun için 2 000 tlyi kafadan çıkar
İntelden şaşma derim Smile Bu gösterdiğin laptop un ekran kartı bence yetersiz warrock ta bile kasma yapabilir benden söylemesi Big Grin
(08-04-2013 01:16 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]Leptoplardan oyun bilgisayari olmaz olurda paraya kiyman gerekir bence sen masaustu pc topla ben ole yapcam.

Benim LEptop'tan oyun bilgisayarı olur mu acaba? LOL'de full hd 1920x1080 hersey çok yüksekte sabit olmasa da max 250 fps alıyorum, insanlar fps 30'a düştü falan yazıyor güzelim masaüstleriyle Sad
Bu Lenovonun Z570'ini şirkette kullandım esasında memnun kaldım 12- 13 Saat açık kalıyor ısınma problemi yok 2GB Ekran kartı işinide görür
Amd işlemciler çok tutuldu eğer laptopu alırsan gözün kapalı alabilirsin fakat fana toz girmemesine dikkat et.
Referans Adresler