Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR Büyük Olimpiyat : Etkinlik 3 (Büyük Ödül)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-04-2013 10:54 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Sadece paint çalışması olması gerekmiyor mu? Oyundan ss alıp alıp caps yapan var Smile

Arkaplan olarak eklenmiş olarak kabul ediyoruz. Önemli olan arkaplan değil eklemelerdir . Emeğe ve anlama göre derecelendireceğiz genel olarak, hassas olacağımız konusunda şüpheniz olmasın Smile
(08-05-2013 12:39 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(08-04-2013 10:54 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Sadece paint çalışması olması gerekmiyor mu? Oyundan ss alıp alıp caps yapan var Smile

Arkaplan olarak eklenmiş olarak kabul ediyoruz. Önemli olan arkaplan değil eklemelerdir . Emeğe ve anlama göre derecelendireceğiz genel olarak, hassas olacağımız konusunda şüpheniz olmasın Smile

Forum üyeleri bunların içinden oylama yapsa daha da hoş olmaz mı?
Yani sadece biz seçelim demiyorum, olimpiyat yöneticileri olarak 1 tane seçilsin, bir de forum üyeleri oylamasıyla 1 tane seçilsin, o ikisi arasında bir seçim yapılsın mesela?
Orjinal

[Resim: r4q60.jpg]

Paint

[Resim: g183h.png]
Arkadaşlar internette üzerinde oynanmış resimin üstünde birde biz oynayıp koysak olur mu ?
(08-05-2013 01:46 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-05-2013 12:39 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]

Forum üyeleri bunların içinden oylama yapsa daha da hoş olmaz mı?
Yani sadece biz seçelim demiyorum, olimpiyat yöneticileri olarak 1 tane seçilsin, bir de forum üyeleri oylamasıyla 1 tane seçilsin, o ikisi arasında bir seçim yapılsın mesela?

Forum oylamasında bir çok sıkıntı var, multi hesapların kontrol edilmesi çok önemli, kimsenin hakkının yenmesini istemeyiz,izin vermeyiz. Henüz bu konuda kesin bir karar yok ancak, seçimlerin adil olacağından emin olabilirsiniz.
Çizgiler Tek tek Uğraştırdı ama Buna Değer.

Yapım : [Resim: r4ufb.jpg]
Yapım : [Resim: r4u2f.jpg]
Bitiş : [Resim: r4u8t.jpg]
3 saate yakın zamanımı aldı, paintten ilk defa böyle bir resim çizdim haliyle amatör bir çalışma oldu ancak mesajı verebildiysem ne mutlu bana Smile

1.resim:
[Resim: OPTeWHM.jpg]

2.resim:
[Resim: lJ1KmAV.jpg]
Yapım aşaması 1 ;
[Resim: r56jq.bmp]
Yapım aşaması 2;
[Resim: r56pb.bmp]

Son Hali ;
[Resim: r56tx.jpg]
NXFallen'e sevgilerle Big Grin
Yapım aşaması:
[Resim: r57hg.png]
Resimler:
[Resim: r574k.png]
[Resim: r57pt.png]
Olayı tam kavrayamayan arkadaşlar var. Sizden caps istemedik. Warrock konulu paint çalışması istedik. Yaparken bu uyarıyı dikkate almanızı rica ediyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler