Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Büyük Olimpiyat : Event 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
WarRockTR Olimpiyatları

Event 2 : Savaş mı istiyorsun? ( Sonuçlandı )

Event Tarihi : 3 Ağustos 2013 Cumartesi Saat 17:00 ( Saat ileri tarihe alınabilir katılıma bağlı )

Oyun Nasıl Oynanacak ?

Oyun 14 Kişilik olacaktır. Marien haritasında FFA şeklinde kurulacak odada sadece Yumruklar konuşacaktır. Adrenalin, medic, flash gibi PX ler yasaktır. Herkes Heavy Trooper olacaktır ( eventten kazanılan karakter kullanılmayacaktır )

Evente nasıl katılacağız ?

Event günü belirtilen saatte açılacak konuya nickinizi yazmanız gerekmektedir.

Ödüller:

Yarışma Birincisine 10 TL değerinde 3.800 Nexon Eu Cash

Olimpiyat Kuralları

1- Eventte Hack,Bug,Küfür gibi olayların tespiti halinde üye forumdan uzaklaştırılır ve karakteri için gerekli ticket NEXON a bildirilir.

2- WarrockTR Yönetimi tarafından Team Viewer kontrolü yapılmasına itiraz edenler dıskalifiye olur.

3- WarrockTR Yönetimi event tarihlerini daha ileri bir tarihe erteleyebilir.

4- Kodlar Yönetim tarafından değil rayligh tarafından sağlanmaktadır. WarrockTR Yönetimi sadece aracı olmaktadır.

5- Eventte kural dışı veyahut diğer oyunculardan kendini avantajlı duruma getirecek davranışlarda bulunan oyuncuların bu davranışları kanıtlanırsa ve oyunu kazanırsa, ödül 2. oyuncuya verilir.

6- Yönetimden gelen konumlara uymayan, uyarı sonrasında da bu harekete devam eden oyuncular Dıskalifiye olur.

7- WarrockTR Yönetimi bu kuralları değiştirme hakkını gizli tutar.

Herkese iyi forumlar, bizimle kalın Smile

WarrockTR Yönetimi
Orda olacağım Big Grin
Hızlı ve Öfkeli... Adı bile ayrı güzel Wink
Allah izin verirse alıcaz nx cash imizi Smile Wink
Ayıp Ettiniz Big Grin Cash Benimdir Big Grin
Katılacağım SmileTongue
beyler fazla umutlanmayın gene ben kazanacağım Big Grin
Aahahha benim favorim fatih Smile
(08-02-2013 05:58 PM)lcRaZyTURKl Yazılan: [ -> ]Şimdi 6kişi nju 6kişi darberan basladi diyelim herkez kendi basesinden mi baslio yarisa???

Hayır bir basede toplayacağız araçları aynı yerden başlayacaksınız.
Revolutionnzx 'le geliyorum arkadaşlar Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler