Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Starta Basıyorum Oyun Açılmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selam ,
Daha Önceden Oyunu Oynuyordum Fakat Bıraktım . Oyunu Tekrar Geçen Hafta Yükledim. Oyunu İlk Yüklediğim Günler Hiç Bir Sorun Yoktu. Hesabımı Kastım Silah Falan Aldım. Daha Sonra Haftalık Bakım Günü Geldi. (31 Temmuz). Patch Attı. Daha Sonra Game Start Butonuna Tıkladığımda Launcher Kapanmaya Başladı , Aşağıdaki Launcher Simgesi 4-5 Saniye Kalıyor Sonra O da Kayboluyor. Daha Sonra Hiç Bir Tepki Vermiyor. Bu Böyle Devam Etti. Oyunu Silip Tekrar Yükledim , Oyunu İngilizce Açmayı Denedim ... Olmadı. Bunun Bir Çözümü Var Mı ? En Yakın Zamanda Yardımcı Olursanız Sevinirim. Silahların Süresi Bitiyor. (İşletim Sistemi Windows 8 x64) . (Resim İsterseniz Atarım Fakat Pek Bir Farkı Olacağına İnanmıyorum.)

Herkese Hayırlı Ramazanlar.
O sistem windows 8 böyle hatalar olması normaldir adamım
win8 hakkında bir bilgim yok ama yönetici olarak çalıştırdınız mı?
Resim at olmadı tw verirsen hallederim .
(08-01-2013 08:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]win8 hakkında bir bilgim yok ama yönetici olarak çalıştırdınız mı?

çalıştırdım.
(08-01-2013 08:19 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Resim at olmadı tw verirsen hallederim .

Yönetici Olarak Çalıştırma
Game Start
Altta 4-5 Sn. Gözüken Simge (Updater)

Bunlarda Resimler . Umarım İşine Yarar.
Sırasıyla Önce Yönetici Olarak Çalıştırıyorum , Daha Sonra Game Start Diyorum , Altta Bir Simge Görünüyor ve Bir Süre Sonra Kayboluyor. Sonuç Oyun Açılmıyor Sad
check filesı denedin mi?
denedim ya Sad
(08-01-2013 06:58 PM)Recruit Yazılan: [ -> ]Selam ,
Daha Önceden Oyunu Oynuyordum Fakat Bıraktım . Oyunu Tekrar Geçen Hafta Yükledim. Oyunu İlk Yüklediğim Günler Hiç Bir Sorun Yoktu. Hesabımı Kastım Silah Falan Aldım. Daha Sonra Haftalık Bakım Günü Geldi. (31 Temmuz). Patch Attı. Daha Sonra Game Start Butonuna Tıkladığımda Launcher Kapanmaya Başladı , Aşağıdaki Launcher Simgesi 4-5 Saniye Kalıyor Sonra O da Kayboluyor. Daha Sonra Hiç Bir Tepki Vermiyor. Bu Böyle Devam Etti. Oyunu Silip Tekrar Yükledim , Oyunu İngilizce Açmayı Denedim ... Olmadı. Bunun Bir Çözümü Var Mı ? En Yakın Zamanda Yardımcı Olursanız Sevinirim. Silahların Süresi Bitiyor. (İşletim Sistemi Windows 8 x64) . (Resim İsterseniz Atarım Fakat Pek Bir Farkı Olacağına İnanmıyorum.)

Herkese Hayırlı Ramazanlar.

ingiliz olarak açmayı dene oyunu birde oda olmassa virüs prog. kapat öyle aç
(08-01-2013 11:19 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]ingiliz olarak açmayı dene oyunu birde oda olmassa virüs prog. kapat öyle aç

yukarda dedim ya ingilizce açmak denendi . virüs programı olayıda denendi fakat olumlu sonuç alınamadı Sad
sorun çözüldü arkadaşlar oyunu bıraktım..
Referans Adresler