Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film Önerileriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu aralar film izlemeye zaman buluyorum ancak izleyecek güzel film bulamadım pek.

İnceptionu izledim, gayet güzeldi. Bunun gibi kesinlikle izlemelisin dediğiniz veyahut gülmekten gözünden yaş gelir dediğiniz film tavsiyelerinizi bekliyorum Smile
türk filmi istiyorsan celal ile ceren yada sağ salim filmini izle Big Grin
Film değilde yabancı dizi önersem ?? Supernatural hacı süper bi dizi..
(08-01-2013 03:24 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Bu aralar film izlemeye zaman buluyorum ancak izleyecek güzel film bulamadım pek.

İnceptionu izledim, gayet güzeldi. Bunun gibi kesinlikle izlemelisin dediğiniz veyahut gülmekten gözünden yaş gelir dediğiniz film tavsiyelerinizi bekliyorum Smile

Hacı Nolan reyizin bütün filmlerini izlemeni öneririm o halde.

21 & Over ise komedi filmi olarak önerimdir sana.
Hunger Games - Açlık Oyunları

Mama - Anne

Kod Adı : Olympus

aklıma geldikçe eklerim
hızlı ve öfkeli 6, G.I. Joe 2, oblivion bunları izleyebilirsin
Celal İle Ceren'e çok gülmüştüm . G.I Joe İntikam çok iyi yapmışlar . 3 İdiots Efsane . Kötü Ruh Filmin kapağına bile yazmışlar İzleyebileceğiniz en korkunç film diye fakat bu filmi aldım Blu Ray 3-4 Gün durdu kenarda tek sıkmadı izlemeye bi gece arkadaşlar akrabalar geldi 4-5 Kişi olduk Korku filmi izliycez diye CD'yi Ps3'e bi takıyorum içinden Hızlı ve Öfkeli 6 çıktı izleyemedim anlayacağın Smile
The walking dead olabilir bende izlemeyi düşünüyorum bu aralar Smile
Pardon da güzel komedi
(08-01-2013 12:03 PM)Yamann Yazılan: [ -> ]The walking dead olabilir bende izlemeyi düşünüyorum bu aralar Smile

o film değil yalnız.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler