Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Laptop Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir arkadaşım laptop alacak ve ben de yardımcı olayım dedim fakat laptoplar hakkında derin bilgim yok. Örnek olarak birkaç laptop sunuyorum, sorunları nelerdir, eksikleri var mıdır vs. açıklayan olursa sevinirim.
(Oyun oynanacak fakat bf3 bf4 tarzı yeni nesil değil, dota 2, the walking dead vb. tek seferde max 2-2.5 gb ram kullanır)
Toshiba ve Asus olarak 15.6 inch 4gb ram civarı laptop önerisinde bulunursanız o da kabuldür.

Benim örneklerim şunlar :
1. laptop
2. laptop
3. laptop
bu 3ünün arasında bir karşılaştırmada en avantajlısı hangisidir, Dota 2yi bilmeyenler için, oyunda refleks ÇOK ÖNEMLİDİR. Yani FPS düşmesi yaşanmamalı.
Senin seçtiğin laptoplarla yazdığın oyunlarda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum normal bir şekilde oynar sıkıntı olmadan.Tek yapacağı altına bi soğutucu şart
(07-31-2013 11:17 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Senin seçtiğin laptoplarla yazdığın oyunlarda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum normal bir şekilde oynar sıkıntı olmadan.Tek yapacağı altına bi soğutucu şart

Toshiba o kadar ısınır mı? soğutucu gerektirecek kadar?
(07-31-2013 11:09 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Dota 2yi bilmeyenler için, oyunda refleks ÇOK ÖNEMLİDİR. Yani FPS düşmesi yaşanmamalı.

Sad
Eğer arkadaşının parasal konularda sıkıntısı yoksa bu ürünü tercih etmesi her konuda sağlıklı olur dayımda vardı ordan biliyorum çok sağlam makine
(08-01-2013 01:23 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Eğer arkadaşının parasal konularda sıkıntısı yoksa bu ürünü tercih etmesi her konuda sağlıklı olur dayımda vardı ordan biliyorum çok sağlam makine

Adamın istekleri ortada bu makina çok gereksiz.
(07-31-2013 11:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(07-31-2013 11:17 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Senin seçtiğin laptoplarla yazdığın oyunlarda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum normal bir şekilde oynar sıkıntı olmadan.Tek yapacağı altına bi soğutucu şart

Toshiba o kadar ısınır mı? soğutucu gerektirecek kadar?

kendi bilgisayarımdan biliyorum toshiba kullanıyorum bende ısınma sorunu var ama güzel bi soğutucu alındımı sorun tamamen kaldırı örn:http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-cl-n0019-cl-n0019-massive23-gt-10-17-23cm-kirmizi-led-fanli-kademeli-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58362
(08-01-2013 01:23 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Eğer arkadaşının parasal konularda sıkıntısı yoksa bu ürünü tercih etmesi her konuda sağlıklı olur dayımda vardı ordan biliyorum çok sağlam makine

Bu aşırı abartı, oynanacak oyun dota 2. tamam grafik iyi yüksek fakat bu kadar yüksek bir modele çıkmaya gerek yok, sonuçta bf4 arma 3 oynanmayacak bu bilgisayarda da.

İçindenki parçalara göre çok pahalı bir bilgisayar kesinlikle değmez sana önerim fiyat perfomans açısındanhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-...#allImagesbu çok çok daha iyi ayrıca sadece dota 2 değil yeni nesil oyunları da sıkıntısız oynarsın
BF3'e girebilen bir alet alman yeterli bence Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler