Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Leptopun parcalari değisirmi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar leptopların parçalar değişebiliyor mu bilginiz varmı
Degisiyorsa hard disk,ekran karti,ram,ana kart degistiricem bilgisayar bozulmus ben bozmadim baskasi bozmus bilgisayar acilmiyor bence ana karti yanik pc nin markasi exper
Laptop'ta sadece Harddisk ve Ram değişir . Diğer tüm parçalar için anakartı değiştiriyorlar diye biliyorum . Ha birde Wireless kartıda değişebiliyor.
1 gb ekran karti var islemci degistirmeyi planliyorum.
Amd gider diyorlar oyun pclerine islemci hakkinda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Onun disinda ram 8 gb yapip hard diski en az 500 gb yapmayi planliyorum ki yapmak istedigim 750 gb yada 1 tb hard disk.
Ekran karti degisimi icinde ana kart degisir diyonuz ki mecbur degisecek ana kart ta sorun pc de incil top oynuyor nerdeyse öle diyim tik yok calismiyor.
Bende laptop sahibiyim.Toshiba Satellite.İlk defa duyuyorum parçaların değiştirildiğini.Ben şimdi laptopuma 8gb ram takıp Bioshock'u highta oynayabilirmiyim Big Grin
Valla bnde bi kac senedir leptop sahibiyim bozuldu pc mecbur kaldim degistirmeye amd islemci ve ana kart alicam herseyi amd kurucam hem uyumsuzluk olmaz hem oyun pclerine amd topla dediler.
Diye dusunuyorum.
Ekran kartını değiştiremezsin. Bunun için anakartı komple değiştirmen gerekmektedir.
Laptoplarda ana kartı değiştiremezsin ancak ekran kartı bazı laptoplarda değiştirilebilir.Öncelikle laptopunun ekran kartının anakarta tümleşik olup olmadığını öğrenmen lazım eğer tümleşik değil ise değiştirilebilir.Ancak değiştirilebilir olsa bile laptoplar, içindeki ekran kartına göre tasarlandığı için laptopdaki güç kaynağı senin takmak istediğin ekran kartının gereksinimlerini karşılayamayabilir.Kendi laptopunun güç kaynağına uygun güç tüketen ekran kartı bulsan bile türkiyede elde etmek çok zor.Yani özetle şunu demek istiyorum : Laptoplarda ekran kartı değişimi hem çok masraflıdır hem de uygun ekran kartları bir eldeki parmak sayısını geçmez.
Leptop
Referans Adresler