Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: toplama pc(vatan)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
1-2 hafta içinde bütçeyi toplayıp alacağım sistemim az çok belli fakat son kez bu sefer son Big Grin önerilerinizi bekliyorumda bir de işletim sistemini orjinal almaya gerek var mı 250 tl vermek istemiyorum 20 tl korsan yükletsen bi sıkıntı yaşar mıyım?
korsanda yükletme torrentten istediğin işletim sistemini yaz (mac os dahil) çıkar. korsan yükleyeceksen para verme bari. bende korsan kullanıyorum fakat sorun yok. (windows 8 x64)
yok para vermem tanıdığı yaptırırım da tek sorun olur mu diye sordum özellikle oyunlarda felan
Bütçen ne kadar ? Aklın varsa vatandaki %30'luk indirimi kaçırma bu sistemi al

[url=http://bit.ly/c25MCx][Resim: qwlw6.png]

Şimdi Boğaç gelir saçma sapan şeyler yazıp kafanı karıştırır . Aynısını bende alıcam
(07-28-2013 09:09 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Bütçen ne kadar ? Aklın varsa vatandaki %30'luk indirimi kaçırma bu sistemi al
[Resim: qwg75.png]

Şimdi Boğaç gelir saçma sapan şeyler yazıp kafanı karıştırır . Aynısını bende alıcam

Aga sistem güzel ancak bi ssd şart ya istediğin oyunu içine koyar fena oynarsın yada işletim sistemini içine kurar pc'nde keyfine bakarsın.. 60-64 GB almanı tavsiye ederim..
maalesef bütçem 1500-1750 arası
Sistem konusunda bir şey diyemem ama Windows orjinal almaya gerek yok bence çok pahalı. Ben korsan w7 kullanıyorum ve orjinalinden farkı yok. Güncellemeler falan her şey sorunsuz. Şimdi ne gerek var durduk yere o kadar para vermeye?

Bu arada Semih o sisteme bir SSD yakışır dostum Smile
3930k işlemciye z87 anakart olmaz.LGA 2011 X79 chipset ayrıyetten gerek yok 1200 liralik işlemciye render yapıp video işlemiyeceksen.işlemci i5 K serisi dahi yeter.Ekran kartı konusunda GTX 760-770 yeterli 780'e o kadar para vermeye gerek yok onun yerine 2x760 Slı yapın ilerde tek tek daha iyi fiyata satarsınız.Mutlaka en az 120'lik bir SSD alın bilgisayar en düşük parçanın hızında çalışır.
ben toplama deilde orjinal tek parca alıcam pc yi windows cd verirlermi yanında
Referans Adresler