premium aldım kuponla fakat sadece exp uplar geldi.pazardan alışveriş de yapamıyorum premium gozukmuyor. napabilirim ?
Hemen konu açmana gerek yok relogg falan at o zaman gelmesi lazım.
(07-27-2013 04:10 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hemen konu açmana gerek yok relogg falan at o zaman gelmesi lazım.
ya relog attıysa, dediklerini falan yaptıysa, hemen açmadıysa?
nexon işte herkesde öyleymiş
(07-27-2013 04:10 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hemen konu açmana gerek yok relogg falan at o zaman gelmesi lazım.
kaç kere relog attım ve kaç saatir bekliyorum.

Bende 17 kupon biriktirdim.Daha vermedi 2 saat geçti kupon vermedi.
(07-28-2013 01:01 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Bende 17 kupon biriktirdim.Daha vermedi 2 saat geçti kupon vermedi.
Günde en fazla 5 kupon veriliyor
Şimdi deniyorum bakalım olacak mı;
Geldi, sol tarafta süresi yazdı ve silahlar açıldı. Ancak silah almadım, yarın alacağım.
oyuna ingilizce girmeyi deneyin
Bende alacağım kuponları topladımda , böyle bir sorun varsa bekleyeyim. Sonuçta premium 1 günlük , 1 gün içinde alamazsan 19 kuponun boşa gidiyor. Yoksa bir ticket falan mı atmak lazım ?
(07-28-2013 05:49 PM)Recruit Yazılan: [ -> ]Bende alacağım kuponları topladımda , böyle bir sorun varsa bekleyeyim. Sonuçta premium 1 günlük , 1 gün içinde alamazsan 19 kuponun boşa gidiyor. Yoksa bir ticket falan mı atmak lazım ?
İstiyorsan bekleyebilirsin birkaç kişidede gördüm bu sorunu admin düzeltir umarım.